Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2013-03-27 14:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Firmu nosaukumi :)
Lai izceltos un pievērstu uzmanību savai produkcijai vai piedāvātajiem pakalpojumiem, uzņēmumu dibinātāji nereti izvēlējušies savus lolojumus nosaukt visai asprātīgi, liecina SIA "Firmas.lv" pirms 1.aprīļa apkopotie dati.
"Patiešām prieks, ka arī aizvadītajā gadā uzņēmēji ir spējuši saglabāt humora izjūtu un savu biznesu sāk ar smaidu," gandarīts ir SIA "Firmas.lv" vadītājs Juris Rožkalns.
2012.gadā uzņēmumu un organizāciju dibinātāji nereti iedvesmu meklējuši dabā, tādējādi Latvijā tapuši uzņēmumi "Dod manam kumeļam", "Ezītis miglā", "Lāča Pakalpojumi", "Nagi un ragi", "Runcis Elektrik", "Ali Gator", "Avotiņu Zaķi", "Baltais tīģeris pluss", "Baltijas Bullītis", "Baltik Pūcēns", "Bitu mākonis", "Liepājas Kaijas", "BUCIŅI", "MĀKOŅPŪĶĪTIS" u.c. Tapuši arī uzņēmumi "SUŅA PRIEKS", "Pai pai", "Smiltis pa gaisu", "Čučupūce", "Divi Čiekuri plus", "Mežs ir", "GOLDEN RAPSIS" u.c.
To, ka latvieši ir lieli kulināro gardumu cienītāji, apliecina uzņēmumi ar nosaukumiem "Prieks vēderam", "Cepiens4", "Čiploks", "Akukulītis", "Bavārijas bufetnieks", "O!Līvas Pusdienas", "Ola un Dante".
Bezdarbam noteikti spītē uzņēmumi ar nosaukumu "MansMaks", "Protu protu", "Slaists", "Meistars uz Stundu", "Parīt Būs", "Autopiķis", "Bagātie Kurzemnieki", "Turbo Baldone", "Plāns D", "Runā droši", "Radošā nedarbnīca" un "Rīt Būs". Kopš pērnā gada Latvijā strādā arī "AKTĪVS PASĪVS POZITĪVS", "Draugu bariņš sūnu ciemā", "Laižam dzīvē", "Lustīgs un kustīgs", "CRAZY LUCKY", "Jautrības Fabrika", "Neguļi", "VAROŅU KLUBS" un "Apguldes "modināšanas" biedrība "Junda"".
Jaundibināto komersantu vidū pamanāmi arī tādi uzņēmumi kā "Labs PaPs", "Dodulis", "Mazais un Lielais", "PLAY OR DIE", "Mr.Lieliskais" un "No rokas rokā".
Par izdomu un drosmi noteikti jāuzteic arī uzņēmumi "Būve pa trim", "DRIZNAKS", "Kroņa uzkopšanas darbi Rīgā", "RŪSA VĒJĀ", "ŽAŽDA", "Tukuma Smukums", "Āfrikas idejas", "Atkal International", "BALTIC VISAM", "abi A", "Abi rati", "Atrīga", "AtverSkapi.lv", "Bandele", "Caurdure", "CIKUCAKAS", "Fashioniste", "LAIKS VEST", "PapīrHaus", "Pirātu biedrība", "Veczemju tūrists", "Veloseifs" un daudzi citi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?