Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-10-18 19:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garais ceļš mājup
Patiesībā jau nekāds garais ceļš nebija. Vnk braucu un uz beigām iekš Radio SWH klausījos Māri Zanderu. Par tekošo politisko momentu ;)
Zanders bija diezgan koncentrēts un loģisks. Prezidents skaidri pateicis, ka ar 50 balsīm koalīcijai ir par maz. Ja par maz, tātad jāiet atpakaļ un jārunā vēl, lai savāktu vairāk. Vēl prezidents uzskat, ka ar 6 atkritējiem rēķināties nevar, tos viņš neskaita. Loģiski.
No šiem uzstādījumiem sanāk, ka koalīcijas sastāvs ir jāpapildina. Papildināt varētu ar ZZS, bet tur ZRP novilkusi resnu, sarkanu strīpu un tā jamiem ir gandrīz pēdējā, jo visas iepriekšējās skaļās apņemšanās viņiem jau paputējušas un no pēdējās viņi negribētu atteikties sejas atlieku saglabāšanas nolūkā. OK. Loģiski.
Atliek Saskaņas centrs, kurš dikti grib. Tā nolūkā Nacionālā apvienība varētu klusi pakāpties atpakaļ un palaist SC. Un tad nu lai SC, ZRP un pilnīgi nesaprotams kur aizkombinējusies un pārkombinējusies Vienotība valda. Un lai NA mierīgi sēž maliņā, kamēr valdošie deldē sev uzticības atliekas.

Vrednijs tas Zanders, odnako. Laikam cer uz NA lielākiem panākumiem nākošajās vēlēšanās. Betnu no otras puses - NA ir tradicionālie sitamie un peramie zēni plašām latviešu elektorāta masām (par krievisko pat nerunājam, priekš tiem NA ir fašistu fašisti un mūdži pēdīgie), tad lai nu SC ir valdībā par prieku gan krieviem, gan Maskavai, gan tiem latviešiem, kas par viņiem balsoja, gan tiem latviešiem, kas joprojām domā, ka SC ir tīri, balti, pūkaini un nesavtīgi Dievzemītes glābēji :)

Tad lai nu SC tiek tai valdībā. Kā īstens patriots Tēvzemes labā esmu gatavs atkal vairāk krievu valodas apkārt paciest :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?