Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-05-30 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lagzdiņš: ZZS ir izsmalcināti Zatlera spīdzinātāji

Liepāja, 30.maijs, LETA. Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) rīcību, no kuras bija atkarīga prezidenta Valda Zatlera atkārtota ievēlēšana amatā, politiķis Jānis Lagzdiņš "Rietumu radio" nodēvēja par filigrānu, izsmalcinātu politisku spīdzināšanu.
...
Lagzdiņš ir pārliecināts, ka Zatlers prezidenta amatā uz otro pilnvaru termiņu netiks ievēlēts un lielākais jautājums pašlaik ir, vai ievēlēs Andri Bērziņu? Atbildēt uz to varot vienīgi "Saskaņas centra" Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs. ""Saskaņas centrs" līdz šim daudzās situācijās ir rīkojies pēc vecā komunistu lozunga: jo sliktāk, jo labāk. Ja "Saskaņas centrs" uzskatīs, ka viņu interesēs ir ievēlēt vāju, no oligarhiem atkarīgu prezidentu, tad atbalstīs Andri Bērziņu," sacīja politiķis. Viņš norāda, kā līdz šim SC taktika ir bijusi pēc iespējas vairāk vājināt varu Latvijā, atbalstīt latviešu partiju lēmumus, kas tās kompromitē.
------
Man gan šķiet, ka Lembergam ne jau Zatlers bija prātā pie visām pēdējā laika izdarībām, bet gan Vienotība, kuras sponsoros bija un ir, ja var ticēt baumām, t.s. Lemberga oponenti.

Bet par SC taktiku - jā, tur varētu būt taisnība.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?