Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2005-07-12 11:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bolderājas pludmalē kails vīrietis apzog trīs sievietes

Rīga, 12.jūl., LETA. Bolderājas pludmalē kails vīrietis vakar apzadzis trīs sievietes, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas Profilakses, koordinācijas un statistikas nodaļas vecākais inspektors Guntis Skride.

Policisti 1958.gadā dzimušo Valentīnu aizturējuši, pie viņa arī atrasti sievietēm nozagtie mobilie telefoni.

Īsi pirms plkst.18 apvienotajā Valsts policijas un pašvaldības policijas Bolderājas iecirknī Rīgā, Stūrmaņu ielā 27, ieradušās divas sievietes, kuras informēja, ka Bolderājas pludmalē viņas apzadzis aptuveni 45 gadus vecs vīrietis, kura vienīgais apģērba gabals bijusi zila džinsa cepure ar nagu.

Policisti kopā ar sievietēm devušies uz pludmali, kur Ilmeņa ielas galā apstaigāts liedags un kāpu josla, taču zaglis netika atrasts. Jau atceļā policisti pa tālruni informēti par to, ka apzagta vēl viena sieviete. Viņa tiesībsargus jau gaidījusi pie kāpām atstātās policijas automašīnas. Sievietes minētās zagļa ārējās pazīmes sakritušas ar abu iepriekš apzagto stāstīto.

Atkārtoti apstaigājot kāpas, policisti pamanījuši pēc ārējām pazīmēm zaglim līdzīgu vīrieti - aptuveni 45 gadus vecs, zilā džinsa cepurē un sarkanās peldbiksēs. Viņa somā atrasti trīs mobilie tālruņi. Ievērojot, ka policisti pamanījuši telefonus, vīrietis meties bēgt meža virzienā, bet tika notverts un nogādāts Valsts policijas 30.nodaļā.

Skride policijas vārdā aicina atpūtniekus būt uzmanīgiem un pludmalē sargāt savas mantas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?