Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-08-05 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:)
Aptauja: Ķīnieši vairāk uzticas prostitūtām nekā valsts amatpersonām

Londona, 5.aug., LETA--DAILY TELEGRAPH. Prostitūtas ir uzticamākas par valdības amatpersonām un zinātniekiem, liecina Ķīnā veikta aptauja.
Tiešsaistes aptaujā tika izvaicāti 3376 ķīnieši, un 7,9% no aptaujātajiem atzina, ka prostitūtas ir uzticamas, ierindojot senākās profesijas pārstāves trešajā vietā uzreiz aiz zemniekiem un reliģiskajiem darbiniekiem, vēsta žurnāla "Insight China" mājaslapa.
"Šāds saraksts vienlaicīgi ir pārsteidzošs un apkaunojošs," rakstīts redaktora slejā valsts intereses aizstāvošajā laikrakstā "China Daily".
Saskaņā ar pētījumu, kas tika veikts jūnijā un jūlijā, zinātnieki un skolotāji novērtēti daudz sliktāk "un arī valdības amatpersonas neguva labāku rezultātu". Ceturtajā un piektajā vietā uzreiz pēc seksa industrijas darboņiem nonākuši karavīri un studenti.
Neskatoties uz bēdīgajiem rezultātiem, laikraksts "China Daily" arī šim mākonītim atradis zelta maliņu. "Ņemot vērā nemitīgos skandālus, kuros iesaistīta valsts elite, tas nav nemaz tik slikti. Amatpersonas un zinātnieki vismaz nav nonākuši pašā pēdējā kategorijā, kuru veido nekustamā īpašuma attīstītāji, sekretāres, aģenti, izklaides biznesa pārstāvji un direktori."


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?