Superīgie Petro brokastu salāti
Domājot ko aprīt brokastīs pavisam primitīvi un dzīvnieciski tika izrevidēti dažādi pārpalikumi leckapī un tika atrasts:
1) 2 vidēji lieli marinēti gurķi,
2) pusbundžiņa(420gr) konservēti zaļie zirnīši,
3) puse no no sarkanās paprikas
4) 2 gari sīpolloki
5) viena daiviņa marinēta ķiploka
Viss (izņemot zirnīšus) tika sagriezts mazos gabaliņos, pieliktas 2 lielas ēdamkarotes skābā krējuma, viens kārtīgs naža gals sinepes un sāls kārtīgi samaisīts un gardu muti apēsts klāt piekožot daudzgraudu maizi biezā kārtā apsmērētu ar sviestu un piedzerot klāt stipru un saldu melno tēju.
Secinājumi:
1) pilnīgi nejaušot sanāca baigi superie salāti - gandrīz vai vajadzētu patentēt. Piemēram ar nosaukumu "Superīgie Petro brokastu salāti",
2) marinētais ķiploks nākošajā reizē jāliek nevis tikai viena daiviņa, bet iespējams, puse vai pat vesela galviņa,
3) klāt piedzeramajai tējai patiešām tādai arī jābūt - stiprai(vieglas kafijas krāsā) un saldai, jo kopējā garšu buķete bija vienkārši neprakstāma.
4) Vēl varētu paeksperimentēt ar paprikas krāsām, varbūt ka tam ir kāda nozīme. Ja ne garšas ziņā, tad vizuāli estētiska.
5) Vēlreiz, pirms postēšnas, pārlasot ienāca prātā, ka tur nav nekā tāda, kādēļ to nevarētu piedāvāt arī tiem, kuri slimo ar veģetārismu.
slimo ar vegjetaarismu - pareizs termins ;)
bet salati inchiigi buus japaprovee
tas taapt ka mancoma iemaacijas taisiit leetos alus salatus, kur pamatsastavdalaj ir apcepti rupmaizes kubicinji un pareejasi siers nu galja un kjiploki un majoneeze