Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2011-03-23 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējās dienās man ir sanācis divas reizes izmantot maršruta mikroautobusus. Pieverot acis uz to, ka nekad nevari būt drošs, kur viņš brauks, bet viņš brauks visur citur, tikai ne pa tev pieņemtiem maršrutiem no punkta A uz punktu B, galamērķi sasniegs (kas parasti sakrīt ar tevis izvēlēto galapunktu), tak biļetes cena ir 40 santīmi.
Tajā pašā laikā, Rīgas satiksmes biļetes cena, maksājot pie vadītāja, ir 70 santīmi. Pat pērkot etalonu 20 braucieniem sanāk maksāt par pieciem santīmiem vairāk, respektīvi 0.45 LVL. Es izrēķināju, ja!

Ņemot vērā to, ka pirmajā reizē gandrīz nokavēju dāņu megakino par eksperimentu Grenlandē, jo mikriņa maršrutā no Purvciema uz Centru ietilpa Pļavnieku, Maskavas forštates, Kalna ielas un Ivana kapu apskate, bet finiša līnija bija ellē ratā pa kreisi aiz Satiksmes Ministrijas, un otrajā reizē, ikurāt vakar vakarā, virzienā Centrs - Purvciems ( Avotu iela, Pērnavas iela, Zemitānu tilts, Dzelzavas iela, turpinājums kļuva interesants, Vaidavas iela, Ieriķu iela, Stirnu iela, Dzelzavas iela), iekāpa jaunietis ar svaigi sildītu burgeri un frī kartupeļiem, kurus ņēmās ēst ar rokām un kečupu, vienalga nesaprotu Rīgas Satiksmes izcenojumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?