Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-12-11 14:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Viss tāds šokā

Ieteikumi, kā vīrieti mīlēt īpaši karsti
Apollo iepriecināja.
Uzmanību: tie ir tikai daži padomi, kurus vari pieņemt vai pārveidot saskaņā ar savu seksuālo gaumi un apstākļiem.


Masturbējiet kopā, un tam, kurš beidz pirmais, kā balva būs otra izmaksātas vakariņas.
(otrs paliks neēdis un trenēsies masturbēt)

Nopērc vairākus «kutinātājus» (Kā? Kuram vēl nav vairāki kutinātāji?) — fantastiskas formas peņa uzmavas (rekomendēju arbelosu - tiešām fantastiska forma) — un pieprasi, lai viņš tos demonstrē (sākumā restorānā pie izmaksātajām vakariņām, bet pēcāk, mājupceļā, arī tramvajā).

Nopērc viņam speciālo elastīgo saiti, kas piespiež peni pie kājas un, viņam staigājot, to masturbē. Vakarā paskaties, vai viņš jau ir nobriedis mīlēties. (Vēl nopērc pistoli, viņš zinās ko ar to iesākt)

Masturbē viņu taksometra pakaļējā sēdeklī, lai viņš sasniedz orgasmu, pirms skaitītājs rāda 3,5 dolārus. (Ak tad tomēr taksī, nevis tramvajā. Nu jā, štatos visi tā dara)

Liec viņam masturbēt tevi taksometra pakaļējā sēdeklī un mēģini sasniegt orgasmu, pirms skaitītājs rāda 3,75 dolārus. (Tu vēl neesi nopirkusi to pistoli?)

Masturbē viņu liftā, lai viņš sasniedz orgasmu līdz divdesmitajam stāvam. (Ja jūsu apkārtnē nav tik augstu namu, varat braukāt augšup lejup starp stāviem.) (Vēl labāk to darīt kāpjot pa kāpnēm uz divdesmito stāvu, katrā stāvā, uz katra pakāpiena, kāpjot augšā un lejā)

Sarīko zīmējumu konkursu —kurš nojums uzzīmēs erotiskāko attēlu. Tad īstenojiet uzvarētāja zīmējumā attēloto dzīvē. (Piemēram, burbuļezi)

Liec, lai viņš tevi sasien uz divām stundām un šajā laikā ar tevi dara visu, kas vien viņam ienāk prātā. (Rekomendēju iznest uz lodžijas un aizmirst)

Mīlējieties ātri un dedzīgi draugu vai paziņu mājā, vēlams pietiekami riskantā vietā. (Uz ieslēgtas gāzes plīts, piemēram)

Skūpsti viņu un stāsti, cik ļoti mīli viņu. (Kurš tad tā dara?!)

Liec, lai viņš izmēģina, cik ceturtdaļdolāra monētas var sabāzt tavā vagīnā (tās iepriekš jāsterilizē verdošā ūdenī). Tu drīksti paturēt sev tik, cik spēj noturēt vagīnā, staigājot pa istabu. (Bāz visu krājkasīti, visu krājkasīti!)

Skūpsti viņu un nebeidz atkārtot, ka mīli viņu. (Atkal?)

Visi padomi šeit!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?