Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2015-08-03 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vīrietis ar tumšiem matiem, jeb ku-kū
Katrā mājā ir kāda tante, kas mēdz nelabi ost un no kuras visi izvairās. Tā ir sagadījies, ka šī tante dzīvo tieši pretējā dzīvoklī, un vakar sarīkoja tādu drāmu, ka pilnmēnesim nebūtu jākaunās par paveikto.

Īsāk sakot, atbraucām mājās, es nesu augšā Venden ūdeņus un citu hreņ, kamēr Lēdija tipina nolikt mašīnu. Tajā brīdī veras vaļā kaimiņienes durvis un Lēdija, lai nebūtu jābrauc ar viņu liftā, pieliek soli un prom ir, kamēr ķõķa kaut ko kliegdama stebērē nopakaļ.
Ar to viss nebeidzās, jo pēc mirkļa man zvana pie durvīm — domāju, ka garausis kaut ko aizmirsis, bet tur pretī kaimiņiene.

Visa tāda, kas jūs tāds esat?! Šeit dzīvo vīrietis ar tumšiem matiem un vispār, un uz kurieni tā meitene aizskrēja, un kāpēc jūs man dzīvokli aplaupāt?!

stāvu durvīs viss tāds O_O

Jā jā, un tieši no jūsu dzīvokļa mani aplaupa, jo jums logi uz pagalmu un jūs redzat, kad es eju uz veikalu. Un vēlreiz, kas jūs tāds un šeit dzīvo vīrietis tumšiem matiem un, un, un...

Sākumā mierīgi paskaidroju, ka šeit dzīvoju kādus gadus sešus ta ne septiņus, gar viņas dzīvokli man vispār nekādas daļas, ātrumā sarēķināju cik vēl dzīvokļiem 12 stāvu ēkā ir logi uz to pašu pusi, bet vispār, ja jau man neticot, tad varam iesaistīt vēl kādu citu kaimiņu, kas varētu mani atpazīt.
Nē, kaimiņiem nezvanīsim, tie arī neesot īsti labi.
Zvanīsim policijai!
Uz ko es ar lielāko prieku atbildēju, ka dafai, bet pie reizes uz durku arī.

Pa tam paspēja atgriezties Lēdija.
Šitā un tā, un viss no sākuma...

Vienojāmies kopīgā dziesmā par policiju, bet nupat arī Lēdijai top skaidrs, ka durku arī pie viena vajag.
Priecīgs, ka šis viss nupat būs pavisam jautri, aizgāju pēc telefõna, bet par nelaimi tas bija izlādējies. Par ko es nedaudz sapīku, kas rezultējās ar to, ka nupat tā persõna no pretējā dzīvokļa bija apnikusi tiktāl, ka sāku jau nedaudz augstākos toņos, pieklājības normas robežās, sūtīt viņu nahuj.

No kā nedaudz nobijās Lēdija, aizsūtīja mani lūrēt teļikus un teica, ka tikšot pati galā, kas viņai pēc minūtēm piecām veiksmīgi izdevās.

Īsāk sakot, tantei pieklājīgi bija noklājies procesõrs.

Šobrīd ir interesanti, vai tas tāds mirkļa aptumsums vai būs hrõniski un ar turpinājumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?