PEpijas veranda - un kad beidzot kājāmgājējs....
Marts 7., 2013
20:01

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
un kad beidzot kājāmgājējs....
lielākā daļa divkājainās populācijas TO droši vien ir izdarījuši jau agrīnā jaunībā. es esmu izvairījusies un iztikusi, bet nu man vairs nav citas izejas - jāiemācās braukt ar auto. varbūt kādam ir vērtīgs padoms par autoskolu vai zināms kāds instruktors/-e ar dzelzs nerviem un neizsmeļamu pacietību - kā radīts īpaši nezinīgu kundzīšu apmācībai?

Mūzika: R.Pauls, kurš gan cits

(8 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]fleur
Date:7. Marts 2013 - 21:05
(Link)
Nu es varu ieteikt Gloriju, man tur patika daudz labāk, nekā Credo.
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:7. Marts 2013 - 21:26
(Link)
Arī varu ieteikt Gloriju, autoskolu tieši sievietēm. Ir dzirdētas labas atsauksmes.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:11. Marts 2013 - 20:38
(Link)
paldies, uz šo laikam arī mēģināšu saņemties.
From:[info]fedrs
Date:7. Marts 2013 - 21:19
(Link)
Ahā! Kņopienei Volga!
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:8. Marts 2013 - 10:24
(Link)
Es arī tiesības dabūju vēlu, svarīgākais - dabūt sakarīgu braukšanas instruktoru. Teorijas mācībām ļoti palīdzēja noteikumu grāmatiņas kārtīga izlasīšana un visu uzdevumu izpildīšana lielajā grāmatā. Es pat darīju tā, ka es ar izsaukuma zīmēm atzīmēju tos uzdevumus, kuros biju kļūdījusies vai arī zināju, ka pareizo atbildi biju devusi nejauši. Tad - nākošajā reizē ejot cauri uzdevumiem, pievērsos tieši tiem, kuros bija izsaukuma zīme. Papildus tam arī pildīju internetā atrodamos interaktīvos teorijas eksāmenus - http://www.csdd.lv/lat/vad_kva/csn_tests/ .

Par instruktoriem - iesaku sākumā izmēģināt pabraukt ar vairākiem instruktoriem - lai atrastu to, kas Tev tiešām der. Es tiku braukusi ar četriem - ar pirmo ļoti ilgi un tā arī pie tiesībām netiku un iedzīvojos kompleksos, ka neko nekad nejēgšu. Ar otro izbraucu tikai reizi - viņam nodarbības sākās man ļoti neērtā vietā, tāpēc nebraucu ar viņu vairāk. Ar trešo es braucu ilgi, viņš bija mierīgs - likās, ka ir labākais, kāds ir bijis, bet laikam - ja brauktu tikai ar viņu - tad turpinātu mācīties līdz šai dienai. Pēdējais bija tāds, kāds man bija vajadzīgs - trenēja tieši tās lietas, kuras es nemācēju, runāja ar mani "vienā valodā" - te ir links uz viņa mājas lapu - http://www.b-kategorija.lv/atsauksmes .

Vēl viens ieteikums - kad būsi apguvusi pašas pirmās iemaņas - kā izkustināt mašīnu no vietas, kas un kā, tad būtu labi, ja Tu varētu viena pati kaut kādos laukos, laukumā vai neapdzīvotā vietā pabraukāties, lai sarastu ar mašīnu un tieši tehniskajām lietām, lai varētu par tām nedomāt tad, kad brauksi pa ielām un tam vienkārši nebūs laika. Lai veicas! :)
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:11. Marts 2013 - 20:41
(Link)
paldies, šis nudien vērtīgi. ja pareizi saprotu, pie tā Normunda var pieteikties jebkurš un jebkurā laikā, ka tikai skaidra nauda kabatā :)
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:8. Marts 2013 - 15:05
(Link)
Es mācījos kopā 3 gadus. Un par labāko skolu uzskatu ABCD kas atrodas CSDD mājā 4.stāvā. Un instruktors vislabākais arī bija tieši no šis skolas Ilgvars.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:11. Marts 2013 - 20:44
(Link)
man bija kolēģe, kas, šķiet, vēl ilgāk cīnījās ar eksāmeniem, es sevi nezin kāpēc asociēju tieši ar šādu situāciju. paldies par ieteikumu, bet es esmu labā krasta iedzīvotāja, man dikti neparocīgs tas csdd
Powered by Sviesta Ciba