PEpijas veranda - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
10:24

[info]missalise

[Link]

Es arī tiesības dabūju vēlu, svarīgākais - dabūt sakarīgu braukšanas instruktoru. Teorijas mācībām ļoti palīdzēja noteikumu grāmatiņas kārtīga izlasīšana un visu uzdevumu izpildīšana lielajā grāmatā. Es pat darīju tā, ka es ar izsaukuma zīmēm atzīmēju tos uzdevumus, kuros biju kļūdījusies vai arī zināju, ka pareizo atbildi biju devusi nejauši. Tad - nākošajā reizē ejot cauri uzdevumiem, pievērsos tieši tiem, kuros bija izsaukuma zīme. Papildus tam arī pildīju internetā atrodamos interaktīvos teorijas eksāmenus - http://www.csdd.lv/lat/vad_kva/csn_tests/ .

Par instruktoriem - iesaku sākumā izmēģināt pabraukt ar vairākiem instruktoriem - lai atrastu to, kas Tev tiešām der. Es tiku braukusi ar četriem - ar pirmo ļoti ilgi un tā arī pie tiesībām netiku un iedzīvojos kompleksos, ka neko nekad nejēgšu. Ar otro izbraucu tikai reizi - viņam nodarbības sākās man ļoti neērtā vietā, tāpēc nebraucu ar viņu vairāk. Ar trešo es braucu ilgi, viņš bija mierīgs - likās, ka ir labākais, kāds ir bijis, bet laikam - ja brauktu tikai ar viņu - tad turpinātu mācīties līdz šai dienai. Pēdējais bija tāds, kāds man bija vajadzīgs - trenēja tieši tās lietas, kuras es nemācēju, runāja ar mani "vienā valodā" - te ir links uz viņa mājas lapu - http://www.b-kategorija.lv/atsauksmes .

Vēl viens ieteikums - kad būsi apguvusi pašas pirmās iemaņas - kā izkustināt mašīnu no vietas, kas un kā, tad būtu labi, ja Tu varētu viena pati kaut kādos laukos, laukumā vai neapdzīvotā vietā pabraukāties, lai sarastu ar mašīnu un tieši tehniskajām lietām, lai varētu par tām nedomāt tad, kad brauksi pa ielām un tam vienkārši nebūs laika. Lai veicas! :)
Reply:
 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba