Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jun. 30th, 2015 02:16 pm 51 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]penny_lane
Date:June 30th, 2015 - 04:38 pm
(Link)
nu jā, kamēr es neko nedaru, tikmēr jau nesāp. varētu, protams, nagla uzpeldēt, viņiem kā reiz šovakar noslēguma ballīte, vakar vēl kl. aicināja, žēl, ka man nav tādu iekšu.
From:[info]deloveja_kundze
Date:June 30th, 2015 - 05:41 pm
(Link)
nē, nu trači ir jāceļ, tas skaidrs. man ir arī pāris trači, kurus vēlos pacelt, bet, godīgi sakot, neesmu vēl sapratusi, kā to labāk darīt. protams, distance palīdzētu (tb, ja es strādātu citās jomās), bet nu tas ir tāds sviests, tādas pīļu dīķa sliktākās īpatnības.

bet līdz šim lielākoties atbilde uz jebkādu kritiku ir bijusi divējāda: vai nu ''mēs vismaz centāmies, kā sanāca, tā sanāca" un ''a ko tu pati????", abas ir tik vienkārši absurdas pieejas. no otras puses, nav tā, ka es pati bez grēka - nedomāju, ka kritiku par savu rudens avantūru varu uztvert objektīvi, iespējams, pēc kāda gada tikai varēšu tam visam pieiet jēdzīgi, bet es pati ļoti labi redzu kļūdas un par tām intensīvi reflektēju jau krietnu laiku, varbūt pēc kāda laika spēšu pieņemt arī no citu puses :) bet vispār situācija absurda. nezinu, vai citās jomās ir labāk.
From:[info]jim
Date:June 30th, 2015 - 10:17 pm
(Link)
Man liekas, tas būtu pieauguša cilvēka gājiens kā reiz. Ierodies, mierīgi apsveic Antru, tā arī apvaicājies - re, kā sakritības pēc šodien mana kritika publicēta, sorry, ja aizskāru, vēlaties par to izrunāties? Bet nu jā, iekšas tādai attieksmei būtu vajadzīgas. Es gan pieņemu, ka tavs raksts tāpat tur būs ballītes hot topic.