09 August 2013 @ 03:05 pm
 
Man liekas, ka superātrā izrakstīšana no slimnīcas nav nemaz tik viennozīmīgi lieliska, jo, protams, nav nekādas jēgas paturēt cilvēku tur, ja nekas ar viņu vairs netiek darīts, tomēr es domāju, ka ar sāpēm es mocītos daudz mazāk, ja vēl nebūtu mājās, jo tur jau īsti nav ko darīt, bet mājās liekas, var taču šo un to, un galva sāp no visām darbībām, kas prasa kādu piepūli. Droši vien, ka lēkāt un skraidīt ar suņiem arī nav baigi labi, bet es taču nespēju no tā atturēties. Man gribas kaut ko darīt, vislabāk droši vien būtu kāda audiogrāmata, jo gluzi tik vārga, lai gulētu aptumšotā istabā un klausītos rāmu un klusu mūziku, es arī nejūtos, tā laikam ir visbriesmīgākā sajūta - smadzenes nav nogurušas vai pārpūlējušās, un tām gribas kaut kā likt sevi lietā, bet pārējais ķermenis nesēj to nodrošināt. Nezinu, ko lai angliski izvēlas tādu, kas valodiski man nebūtu par sarežģītu, bet tajā pašā laikā arī nebūtu kaut kas muļķīgs.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on August 9th, 2013 - 04:41 pm
ja Tu varētu dot kādu piemēru tam, ko esi angliski lasījusi/klausījusies, kas atbilst tam "valodiski nebūtu par sarežģītu, bet tajā pašā laikā arī nebūtu kaut kas muļķīgs", es varētu mēģināt piedāvāt kādus ieteikumus! ^^
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on August 9th, 2013 - 04:56 pm
Rušdi Niknums un Džeina Eira ir vienīgās grāmatas, ko esmu angliski mēģinājusi lasīt/klausīties. Ar Džeinu Eiru bija puslīdz normāli, Niknumu es jau biju lasījusi un tobrīd vēlreiz pārlasīju, jo man kaut ko ar viņu vajadzēja darīt skolā, latviski, tā kā tas īsti neskaitās. Bet nu vispār es saprotu, ka angļu valodai ir steidzami jāķeras klāt, citādi es varētu palikt ar visai ierobežotām literatūras patērēšanas iespējām. Pieļauju, ka tieši audiogrāmatas varētu būt ļoti labs variants, ar ko sākt, bet ir tā muļķīgā sajūta, ka man tomēr gribas arī kaut ko iegūt emocionāli un intelektuāli, bet, ja tekstu uztveru tikai daļēji, tad tie ieguvumi mazinās. Bet nu – nav ko meklēt sev attaisnojumus, vai ne?
(Reply) (Parent) (Link)
citaantonija[info]citaantonija on August 10th, 2013 - 01:01 am
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on August 10th, 2013 - 12:39 pm
Paldies. :)
(Reply) (Parent) (Link)