29 July 2013 @ 02:29 pm
 
Un viņi man ir sabojājuši visu dienu, jo es nevaru mierīgi turpinat lasīt grāmatu, jo man ir jāstaigā cauri visam dzīvoklim un jādomā par to, cik nepareizi tas viss ir, un ka kaut ko vajadzētu darīt, lai tas tā vairs neturpinātos (es zinu, ka tas ir smieklīgi). Kāpēc es visu tā uztveru? Varētu taču vienkārši nolemt "viņi nevar man palīdzēt, tātad es vairs negrasos par viņiem domāt un apsveru citus variantus", bet es nevaru beigt satraukties par to, ka tas kopumā nav ok, un būs taču arī citi cilvēki. Kad mani skolas laikā sāka pārņemt šādas uzmācīgas domas par netaisnībām, es parasti iekūlos pamatīgās nepatikšanās.
 
 
( Post a new comment )
[info]mirdzums on July 29th, 2013 - 02:42 pm
pag.. kas tās par netaisnībām?
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on July 29th, 2013 - 03:21 pm
Mani satrauc jebkāda situācijā, kurā es redzu, ka cilvēki nedara savu darbu pēc labākās sirdsapziņas, ja tā var izteikties, es par konkrēto lietu negribu publiski neko daudz rakstīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on July 29th, 2013 - 03:27 pm
Vienkārši satraucos, ka no malas varētu izskatīties, ka man sāk parādīties "slimiem cilvēkiem" dažkārt rakstūrīgā pārliecība "pret mani tā nedrīkst izturēties", bet tā nav, jo es arī par pilnīgi citām lietām vienmēr esmu reaģējusi tāpat. Tipa, amn ir skaidrs, kā ir pareizi un kā nav. :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]mirdzums on July 29th, 2013 - 03:39 pm
ā, nu, es tā jautāju, jo pēc tevis rakstītā šķiet, ka visiem skaidrs par ko runa, tad nu es nevarēju saprast, ko palaidu garām.
Neuztraucies par to, kā tu varētu izklausīties. Cibā tāpat kāds saprot un kāds vienmēr pārprot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on July 29th, 2013 - 03:51 pm
Nē, man liekas, ka es parasti īpaši nepūlos savos ierakstos izskaidrot situāciju, es tikai reflektēju. :D
Man grūti pašai pierast pie tā, kas notiek, un ir sajūta, ka visi jau to nezina, un vispār, ka man gribas, lai es un visi jau būtu pieraduši, un visam šim jau būtu pāri, he, he, it kā dzīve būtu tik vienkārša.
(Reply) (Parent) (Link)
izelpa[info]elpa on July 29th, 2013 - 03:57 pm
Ou, nu, tad valsts iestādēs labāk nerādīties. Vai, ja obligāti jārādās, tad gatavoties uz to, ka nāksies piedzīvot tieši to, par ko raksti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on July 29th, 2013 - 04:10 pm
Nu, es no tām izvairos, cik vien iespējams, bet es cerēju, ka tās varētu man piedāvāt informāciju, kura man ir ļoti vajadzīgu, sapratu, ka nē, un, izņemot obligātās formulitātes, ko vajadzēs nokārtot, es no tām turpināšu izvairīties tāpat kā agrāk, cik ven iespējams. Un vispār es gribu rakstīt, nevis pisties ar iestādēm, ja jau man tagad tam ir laiks.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
izelpa[info]elpa on July 29th, 2013 - 04:43 pm
jep. un diemžēl ar valsts iestādēm pišanās vien sanāk. žēl! jūtu līdzi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on July 29th, 2013 - 05:25 pm
Vismaz kāds nemēģina man iestāstīt, ka man ir paranoja un komunikācijas problēmas. :) Paldies. :)
(Reply) (Parent) (Link)