06 December 2017 @ 09:18 pm
 
Šķiet, ka ir vesels bars cilvēku, kas grib sēdēt ziloņkaula tornī un būt nereāli kruti ar to, ka cieš klusējot, un tad kultivēt savas neveselīgās passive aggressive reakcijas.

Been there, done that. Neinteresē.
Man nav kauns publiski uzrakstīt, ka man ir bijusi sūdīga bērnība. Tieši tāpēc, ka es apzinos, ka sūdīga bērnība neattaiso nekādu huiņu, ar ko tu "varbūt nodarbojeis" pieaudzis. Tieši tāpēc nav nekāda iemesla par to visu reizēm neparunāt.

Man patīk pļāpāt; un dzīve ir ļoti interesants, ēm, notikums.
 
 
( Post a new comment )
University of Awesomeness[info]kini on December 6th, 2017 - 11:20 pm
Jup, svarīgais ir repair. Sākt mācīties runāt, ja abi apzinās, tad jau var palīdzēt viens otram, kam nu kurā brīdī ir 'skaidrais prāts' :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 6th, 2017 - 11:29 pm
jā, bet tikai tad, ja tur ir kaut kāda reciprocitāte. tb, es, piemēram, vairs netaisos ikreiz būt tas "skaidrais prāts", lai gan esmu uz to spējīga gandrīz vienmēr. man ir attiecības, kurās es esmu gadiem ilgi vienmēr bijusi pretimnākoša un iecietīga pret pasīvu un aktīvu agresiju, un tā fckn apgarotā eņģeļa loma arī nav laba.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
University of Awesomeness[info]kini on December 6th, 2017 - 11:40 pm
aha, tāda jau doma, ka abi kaut kur nāk pretī, kur labāk sanāk. bet tas viss vispār šķiet tāds high level, tur kopā jāsanāk diviem ar iq un eq un vēl gribēšanu, ķīmijām etc..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on December 6th, 2017 - 11:43 pm
šis jau attiecas ne tikai uz romantiskām attiecībām.

bet šobrīd mans uzstādījums ir - nafig man kaut ko mazāk par high level? domāju, ka ar mani ir forši būt attiecībās (jebkādā veida - gan draudzīgās, gan romantiskās, gan profesionālās), es gribu pretī cilvēkus, kuri ir motivēti, ieinteresēti un spējīgi "turēt līmeni".
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
University of Awesomeness[info]kini on December 8th, 2017 - 09:34 pm
laikam jau pareizā attieksme, kuru ieviest :)
(Reply) (Parent) (Link)