12 December 2016 @ 08:08 pm
 
Kas jauns kojās? Lejā parādījusies ziemassvētku eglīte un prezervatīvu automāts.

(nu, labi, gan jau, ka prezervatīvu automāts tur ir jau simts gadus, es vienkārši neesmu pārāk vērīga, un tikai šodien, gaidot liftu, ievēroju).
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on December 12th, 2016 - 08:17 pm
bet varbūt ka automāts ir ziemsvētku dāvana koju iemītniekiem!
(Reply) (Thread) (Link)
François Pignon[info]pinjons on December 12th, 2016 - 08:28 pm
Vai arī mājiens ar mietu - nevairoties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 12th, 2016 - 10:16 pm
Njā, es par mini mājasbiedru versijām diez ko sajūsmā nebūtu. :D

Bet, ja nopietni, tad man liekas, ka uz šo var paskatīties no vairākām perspektīvām:

a) es, protams, ļoti atbalstu jebkuru palīdzības sniegšanu cilvēkiem, kuri nejauši varētu tikt pie negribēta bērna, un, ja tas nozīmē prezervatīvu automātu pie lifta, ok.
b) Tomēr drusku dīvaini, kāpēc tieši jaunieši kojās jāuzskata par to grupu, kam vajag degunā bāzt atgādinājumu par kontracepciju, nu, jo nav jau tā, ka mums te trīs min. attālumā nebūtu veikali un kioski, tikpat labi tad šādus automātus vajadzētu arī mikrorajonu daudzstāvenēs - no tā, ko gadījies nejauši noklausīties, neesmu vienmēr tik droša, ka tie mani kaimiņi toč ir gribējuši sīci un zina, ko ar viņu darīt.
c) Ja prezervatīvu automātu vispār kaut kādā mērā var uzskatīt par simbolisku vēstījumu, ka "sekss kojās ir pilnīgi ok", tad man tas tomēr liekas drusku problemātiski ar visiem maniem superliberālajiem uzskatiem - tā vienkāršā iemesla dēļ, ka istabas ir divvietīgas, un, ņemot vērā statistiku par to, cik liela dala sabiedrības ir homoseksuāla, pieņemu, ka seksa partneri lielākoties nav istabas biedri - protams, nav nekādu šaubu, ka saprātīgi, pieaguši cilvēki spēj visu ļoti labi plānot un kniebjas, kamēr viņu istaas biedri ir lekcijās vai ceļojumā, - bet, tad atkal jautājums, ja, jau visi ir tik pieaguši un saprātīgi - vai viņiem pie lifta uzstāda prezervatīvu automātu.

Es tikai tā, spriedelēju; ja neatradīšu nevienu piemērotu lauku, kur veikt pētījumu vienam no uni kursiem, varētu pētīt seksualitāti universitātes kopmītnēs.
(Reply) (Parent) (Link)
kašķīša dzirnaviņas: mia mia[info]romija on December 12th, 2016 - 08:40 pm
Izlasīju - aromāts. Nodomāju, ka esi baisais specs.:)
(Reply) (Link)