10 September 2015 @ 07:52 pm
 
Varbūt jums ir ieteikumi, kā vislabāk pagatavot ķirbja-siera biezzupu?
(kartuepeļus es klāt nelikšu, jo tie man īpaši negaršo, īpaši tad, ja pašai jāmizo)
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on September 10th, 2015 - 08:29 pm
Es taisu tā - ķirbi pavāru, lai ir mīksts un sablenderējams, tad arī sablenderēju, lieku pļecku katlā, leju klāt, piemēram, kokospienu un.ūdeni, paciņu kausētā siera, iemaisu, ieberu vārītus zirņus. kad zirņi silti, ieberu sagrieztas dilles, gatavs.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on September 10th, 2015 - 08:40 pm
Paldies!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on September 10th, 2015 - 10:09 pm
es taisu līdzīgi, bet kokosriekstu piena vietā var likt saldo krējumu, klāt labi daudz citrona sulas (uzreiz ir cita, daudz stiprāka garša) un pa virsu var uzbirdināt zilo sieru. ^^
(Reply) (Parent) (Link)
manannan[info]manannan on September 11th, 2015 - 02:50 pm
Man tieši tāpat negaršo kartupeļi, ja viņi ir jāmizo. Vienreiz jau par mani smējās šajā sakarā. Izrādās, neesmu vienīgā.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on September 12th, 2015 - 12:12 am
:)
(Reply) (Parent) (Link)