21 October 2014 @ 09:15 pm
 
Izcepu kanēļingvermaizītes. Ir okei, bet pasakiet man divas lietas:
1) kā panākt, lai tas, ko liec klāt mīklai, būtu ne tikai virspusē, bet viscaur, arī vidū
2) kā izdarīt tā, lai viss izcepas vienmērīgi - virspuse nav par kraukšķīgu, kamēr vidus ne pietiekami izcepies

??
 
 
( Post a new comment )
kašķīša dzirnaviņas: sunetra sastrīna[info]romija on October 21st, 2014 - 09:52 pm
Tu domā par to kanēli? To Tu gribi vidū?
Mīklu izrulē, mazliet apsmērē ar sviestu vai margarīnu un tad uzkaisa kanēli ar cukuru uz izrulētās mīklas. Tad to mīklu satin rulītī un satītu sagriež apm. 3 cm šķēlītēs. Te Tev arī kanēļmaizītes ar kanēli viducī.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on October 21st, 2014 - 10:08 pm
paldies. :)
(Reply) (Parent) (Link)