lelle ([info]pelkje) rakstīja,
@ 2003-09-05 19:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es zinu, ka man tam nav naudas. es zinu. 100%. bet es ieshu un pirkshu sev hotdogu. lai iet dirst fakts, ka peec tam man nebuus ko eest vispaar.

off. maajaaas. liidz pariitam/aizpariitam.

[upd] tas tomeer nebija hot dogs. bet.. es par to priecaajos.. bija labaak :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hive
2003-09-05 20:30 (saite)
mees jau majaas.rit tiximimies,
tu tikai neapvainojies,bet vai nebutu bijis labak sho naudu ko tu izteeree netam atdot sigitas paraadam?Es jau zinu ka nava mana darishana vienkarsi es taa padomaju,Tu vienmer saki ka tev nav naudas,bet netaa tu esi.Jaa es zinu man viegli teikt ka pashai nets majaas&es ari saprotu kaa tas ir kad ilgaku laiku nav neta,bet nu...man draugi ir augstakaa veertee nekaa internets.Un istenibaa te nava par ko apvainoties par manis teikto.isteniba dari ka gribi.es tik ta aidomajos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-09-05 20:49 (saite)
iisteniibaa Tu vairaakas reizes pateici kko par apvainoshanos. jaa. Tev var piekrist. bet redzi. ja man buutu telefons. buutu savaadaak. intrnets shajaa gadiijumaa ir mana vieniigaa saikne ar cilveekiem. arii ar manu mammu.

un par to.. veelreiz piekriitu Tev.. un es nebuut neesmu par to visu aizmirsusi.. kaa jums abaam varbuut vareetu skjist

un ja Tev skjiet, ka man intrnets svariigaaks par draugiem.. ta piedod.. es neko nevaru liidzeet.. "tev ir tiesiibas uz savu viedokli" ;PPP

un.. runaajot par paraadu.. man tikko no savas meenesha naudas bija jaaizdod 3 lati par instoras disku. taa nevareetu teikt ka es par internetu vien domaaju. un nevareetu arii teikt, ka man ir daudz naudas meenesim.

vot taa ;P

heh. un to paraadu es lai vai kas atdoshu. vot. ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pelkje
2003-09-05 20:53 (saite)
un.. Tu jau.. nedeelja pagaaja.. es apzinos ka kko nezinu par jums.. bet arii juus nezinat, kas ar mani un kaa noticis. ar to paraadu utt. varbuut Tu taa saki a man jau 9 lati gatavi sakraati? nav jau diemzheel. buutu 4. bet.. tas.. izgaazaas diemzheel. mamma atnjeema. hmm. jaa. bet tur es neesmu vainiiga.

un es neatvainojos. es.. saprotu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hive
2003-09-05 20:56 (saite)
nu nedusmojies tagad uz manis.Sigita neko par sho manu poustu nezin&nevajag ar zinat.Vienkarshi shodien sigita no manim aiznjemas naudu&tas man lika aizdomaties kad ieraudziju ka tu sedi netaa utt.
Tagad kad tev ir kojas mes varesim biezak tikties kautkadaa noteiktaa laikaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?