lelle ([info]pelkje) rakstīja,
@ 2003-08-16 19:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:izsalcis
Mūzika:the strokes - is this it?

Notikumi. aiznotiek. sanotiek. pienotiek. uznotiek. svece, vakar aizdedzinaata pirmoreiz, leeti veikalaa pirmjs tam nopirkta. brilles, nevilktas jau veselu muuzhiibu laika. bildes, kas atsauc atminjaa ko skaistu. vientuliiba, bez kuras nu nekaa, nekaa nesanaak dziivot. unj nevajag arii. lauskas, kuras nez, vai sanaaks saliimeet. liidzinaashanaas "peec kaada". pienaakums dariit. skanjas. vienmeeriigi solji pa apli (zheel, ka es nemaaku taa kusteeties uz priekshu, kaa sekunzhu bultinja pa apli). bet varbuut nemaz nekaa nav zheel. jo izmantojamaakie vaardi tachu ir "laikam, nezinu, varbuut". un neviena maajaas iznjemot kakjeni. kaadreiz es to jums paraadiishu (gan ne apsolu. bet varbuut sanjemshos). nolupusi nagu laka (bet tas ir parasti). demagogija (bez taas nekaadiigi). neatskjiriiba. viss ir labi. jaa. tieshi taa. un ne grama ne savaadaak.
aizmaarshiiba. cik gan sanaaks augstu uzkaapt pa nolaishanaas kaapneem? neatbildeetas veestules. a kapee es gauzhos, ja pati neatbildu????
ienotiek. panotiek. Dziive pluust? tek? skrien? raapo? ko dara dziive? ko tu dari, dziive? Dziiviit. kaa Tu vadies? kaa apdullusi varde leekaa te uz priekshu te atpakalju te citos virzienos te staav uz vietas stundaam ilgi un tikai elpo un bola acis. bet dazhreiz aizmiedz cieshi ciet. dziiviit. kapeec tu neej uz priekshu meereni? bet vai ta vajag?
plaani. neviens nepiepildiits. principi, izpluudushi, neskaidri un elastiigi. kas ta tu vispaar esi par cilveeku?
un nevar tachu nepikrist, ka dziive uz zemes ir sava veida elle. bet ir tachu!? un kapeec sacereet pasakas par elli zem zemes ja pashi tajaa jau dziivojam? vieniigi ar iespeeju maaciities? un ne jau un ieniist un nocientinaaties. un visi celji ved uz vienu punktu tikai tie(celji) ir bezgaliigi dazhaadi? un ne jau nu naave ir tas punkts. bet tas ir konkreetaas personas viedoklis nevis universaalaa patiesiiba, pat ja konkreetai personai taa tieshaam arii ir.
un daudzums variantu un nogaidiishana un ceriibas. zirneklis. man ir prieks redzeet zirnekli. jo tas tachu noziimee.
vai ir kkas, kas neko nenoziimee?
Un vai iespeejams karot ar cilveeku, kas iedeva sauli? un vai vajag? un kaadi ir karu iemesli? pasaules karu? vai tie ir dazhaadi? un vai ir iespeejams karot, ja karo tikai viena puse? un vai iespeejams attureeties no kara?
jaa. naivums. kam ir jeega? a nu tas gan ir dumjs jautaajums uz kuru es lieliski zinu atbildes. un atbilde uz jautaajumu "kaa ta ir?". kaa tad ir a??? un atbilde atkariiga tikai un vieniiigi no taa, kaa uz to paskataas. un neviena no taam nav "sliktaak nevar buut", jo buut sliktaak var. "vienmeer un visur".
un ja kaads nesaprot kaada ierobezhotiibu, shii nesapratne vien ir ierobezhotiiba. jaa? kaada starpiiba.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?