peleejums ([info]peleejums) rakstīja,
@ 2010-01-18 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: apathetic
Mūzika:Tom Waits - The Piano Has Been Drinking

interneta informācijas izmantošanas priekšrocības un/vai trūkumus skolotāja darbā
Aukstskolas vajadzībām man ir jāizsaka savs viedoklis par tēmu: "Interneta informācijas izmantošanas priekšrocības un/vai trūkumus skolotāja darbā".
Sāksim ar to, ka internets ir mēslu krātuve nu jau vairāku dekāžu garumā un tas ir pieejams visiem, resp., mēsli ir pieejami ikkatram. (Derdzīgi, vai ne?!) Protams tur var arī sastapt nelielu kripatiņu informācijas, kas, ja nepalīdzēs tev darbā, tad vismaz dzīvē, to tā kā varētu nosaukt par priekšrocību. Tev nav jārakājas tik ļoti pa fiziskajiem materiāliem (pluss), tu vari atrast dažnedažādus failus (video, audio, vizuālos) ar ko dažādot (uzjautrinot) un pataisīt krietni dinamiskāku stundas gaitu. Informācija … tas jau ir labi, bet internets Tev uzkrauj lielu slogu. Informācijas patiesība... Es pieņemu, ka retais tam seko līdzi, tas ir tāds milzu trūkums skolotāju darbā, tā kā mēs paši vien esam atbildīgi, ko tur liekam iekšā sabiedrībai pielāgojamajiem jauniešiem.
Internets - tas tomēr ir ieguvums skolotāju darbā, tas ļauj īsākā laikā savākt informāciju stundas veidošanai, tādā veidā ietaupot laiku tā galvenajai funkcijai: kaķīšiem un pornogrāfijai.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?