te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:02 pm: Wiiiiiiiii
Ok, tā kā mans jaunais televizors jau vairākas dienas kā stāv istabā (reizumis gan to pieslēdzu datoram, lai noskatītos kādu Drawn Together sēriju vai uzspēlētu kaut ko no NES/SNES spēļu bibliotēkas), nospriedu, ka šis varētu būt piemērots brīdis, lai vēlreiz izplūstu savos Wii iegādes un izmantošanas plānos. Kā noprotu no [info]fxp </span>teiktā, pati konsole vai nu jau ir, vai arī drīzumā būs atrodama Elkor veikalos. Jācer gan, ka iegādāties to būs iespējams arī janvāra otrajā pusē. Kaut arī acīmredzot Latvijā Wii cena ir uzskrūvēta līdz Ls 250 (salīdzinājumam - ASV konsole maksā $250 (tiesa, bez nodokļiem), UK - 180 mārciņas, bet EU - 250 eiro), man laikam nav īpašas izvēles, ja nevēlos riskēt ar problēmām, kas varētu rasties ārzemēs pirktai konsolei (garantija). Kaut arī, kas to lai zina, varbūt patiešām būs labāk izmēģināt laimi amazonē or smth. 70 latu jeb gandrīz 40% starpība cenā ar EU/UK, kak ņikak. Bet pašlaik domas galvenokārt grozās ap iegādājamām spēlēm.

'Edz, delo v tom, ka es izlaidu iepriekšējo konsoļu paaudzi, bet Wii ņem pretī visas Gamecube spēles. Un tas nozīmē, ka man jāķeras pie to iegādes, jo Eiropā ap to laiku no mani interesējošajām spēlēm būs vien Zelda (tiesa, laikam jau tiks iegādāts arī Wii Play - papildus kontroliera dēļ (duh)). Kad iznāks Trauma Center (ķirurģijas simi mani ir fascinējuši kopš brīža, kad pirmo reizi izdzirdēju par Life & Death) un WarioWare - hvz. Laikam jau februārī or smth. Tomēr es negribu sevi saistīt ar piecām spēlēm līdz iznāks Mario Galaxy, jaunais Metroid, Fire Emblem u.c. potenciālie hiti. Tāpēc pašlaik notiek aktīva eBay un SA-Mart pētīšana, jo neesmu pārliecināts, vai Latvijā maz Gamecube vispār ir pieejams. Geimeriem Latvija sūkā.

Pie tam izskatās, ka mani interesējošās spēles (t.i., kreisi sporta simulatori, TBS'i un, well, vienkārši kreisas spēles) nav nemaz tik viegli atrodamas. Un tās, kuras ir atrodamas, netiek piegādātas uz Latviju. Ah, well. Izskatās, ka vispirms vēl būs jāpasūta Freeloader disks, lai varētu palaist ASV tirgum paredzētās spēles... jo Eiropa sūkā.

Nevertheless, esmu pārliecināts, ka pirkums būs tā vērts. Daļēji tāpēc, ka ar darbu un pārējām muļķībām paliek aizvien mazāk laika kārtīgām vairāku stundu spēlēšanas sesijām (kas pie tam mani vairs nemaz tik ļoti neinteresē), daļēji arī tāpēc, ka jaunās spēles pieprasa kārtīgu datora apgreidu, kas izmaksās krietni vairāk kā Wii un vesela čupa ar spēlēm. Plus, es nevaru vien sagaidīt multiplayer sesijas ar Wii Sports vai WarioWare - iespējams pat vairāk kā episko ceļojumu iekš Legend of Zelda. Un, jā, uz tām varētu būt ielūgti arī cilvēki iz INTERNETA - ja vien viņi laicīgi dos ziņu, izrādot interesi. Tiesa, šādā gadījumā visticamāk vienā telpā ar viņiem nebūs normālu cilvēku, jo es diez vai gribēšu riskēt ar iespēju, ka mani draugi sastaptu [info]gamemaster,[info]redz, vai (pasarg Dies!)[info]gnidrologs.

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:December 26th, 2006 - 10:18 am
(Link)
Jā, tavām padruškām tā varētu būt mūža trauma - real-life fleims no apdzērušamies GM un Gnidrologa dueta puses.
Powered by Sviesta Ciba