Iev_ ([info]patka) rakstīja,
@ 2003-06-01 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Evanescence - My Immortal

skumji
Pavisam jokaina sajuuta, sen neesmu jutusies tik beediiga kaut kaada reaala iemesla deelj. Shodien noatvadiijos no drauga, kursh uz pieciem meeneshiem brauc prom un palika nezheeliigi beediigi ne tikai par to, ka shis cilveeks brauc prom, bet arii par to, ka man ar vinju liidz shim ir sanaacis pavadiit tik maz laika.

Peec goodbye apmiiljojiena un apsoliishanaas sameiloties bezmeerkjiigi vazaajos pa v-riigu. Narvesenaa iegaadaajos 12 santiimus tv-progammu, lai vareetu atrast kaadas shodienas listi par filmaam kinoteaatros. Neko piemeerotu neatradusi devos uz "Spalvas pa gaisu" kur apmeeram divas stundas noseedeeju pie letes, lasot Mishela Velbeka romaanu un pirkstos virpinot augstaakmineetaa drauga uzdaavinaato atsleegas piekarinju no Taizemes. Skumji. Centos iedziljinaaties graamataa. Saakumaa kafija un mineraaluudens, nedaudz veelaak lazanja un visbeidzot glaaze saldi-skaaba deserta viina.

Autobusaa nedaudz snauduljoju, bet joprojaam nespeeju tikt valjaa no diivainaas skumju sajuutas. Shoreiz nezvaniiju nevienam, lai atbrauc man pakalj uz autobusa pieturu. Izbaudiiju, katru no 800 zemes celja metriem. Ieelpojot jau pirms laika izplaukushosho cerinju smarzhu, ljaujot saulei spiideet tieshi man sejaa un veejam manus iisos matus padariit veel izspuurushaakus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?