sabiedriskās kārtības traucēklis

« previous entry | next entry »
Mar. 15th, 2007 | 11:21 pm
music: nedzirdu vairs

Pus11os vakarā zvana pie durvīm. tad sāk dauzīt. atveru durvis, tur slāviski runājoša sieviete rozā virsjakā sāk man krieviski stāstīt, ka viņai mūsu mūzika dastala! viss sākas no rīta, tad vakaros, reizēm naktī 4os!! Bet viņai taču ir meita, kas nevar gulēt! viņi esot izolējuši sienas, bet tik un tā nekas nepalīdzot un vispār viņa zvanīs policijai. jā, šī jau ir otrā reize, kad tiek apspriests šis jautājums. pirmo reizi uz viņas uzrāvās bračka, tagad es :( tāda, lūk, 'privilēģija', dzīvojot blokmājās! ja gribi savā dzīvoklī klausīties mūziku, tad nosēdies blakus tumbai vai uzliec austiņas, pretējā gadījumā tu traucē slāvu dzīvi!
"Nu, ja panjimaju, jeslji vam djenj razhdjenija, tagda ponjatno ... nu eta prishodjit kazhdij djen!" ... bljin, mnje kazhdij djenj kak djenj razhdjenija!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {15}

missalise

(no subject)

from: [info]missalise
date: Mar. 15th, 2007 - 11:44 pm
Link

Viens pazīstams čoms - muzikants - arī klausījās mūziku tik skaļi, cik gribēja. Un tad, protams, uzradās kaimiņi un sāka šo gānīt un solījās iet uz policiju. Bet tas (būdams arī jurists) nebija uz mutes kritis un pateica, ka viņš šos nosūdzēs par cietsirdīgu izturēšanos pret bērniem (šis bija dzirdējis, ka kaimiņiem pēršana ir viena no audzināšanas metodēm). Kopš tā laika viņš klausās mūziku cik skaļi grib arī naktīs. :) Varbūt Tu arī vari iegūt kādu kompromātu par saviem slāviem? :)

Reply


moon

(no subject)

from: [info]moon
date: Mar. 15th, 2007 - 11:51 pm
Link

muahh..
man arii bija taadi kaiminji kaadreiz, tik veel trakaak, slaaviski runaajoshaas sievietes deels bija izbijis cietumnieks, kursh vienreiz ieradaas muusu tusinjaa:P
bet nu tagad dziivoju penthausaa, apkaart neviena nav un vieniigie kaiminji ir tikai apakshaa, bet tie arii taadi progresiivi jaunieshi, so probleemas nav bijushas. veicas man ;)

Reply | Thread


Edgars

(no subject)

from: [info]daysleeper
date: Mar. 16th, 2007 - 12:02 am
Link

lucky you. mans dzīvo privātmājā, ir gan kaimiņi ar ko jāsadzīvo, bet ar tiem var sarunāt, vismaz tie toč police nesauks. bet nu blokmājas ir kā ir, turklāt draudzenei ir vecā pirmskara laika māja un tur nav diži labāk.

Reply | Parent


stepes_vilks

(no subject)

from: [info]stepes_vilks
date: Mar. 16th, 2007 - 01:00 am
Link

paldies dievam, ka nedzīvoju blokmājā

Reply


Shelly

(no subject)

from: [info]shelly
date: Mar. 16th, 2007 - 03:17 pm
Link

Konkrētais gadījums gan notika pirms 11 vakarā...

Reply | Parent


dont

(no subject)

from: [info]dont
date: Mar. 16th, 2007 - 03:21 pm
Link

moralizētāja!!! :)) audzinātāja!!! :))) taisnprātīgā pelējuma sēne!!! :D ;PPPEEE
manā frendlistē arī nav tādu brēcēju, kas iekožas formā, izlejot saturu!

Reply | Parent


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Mar. 16th, 2007 - 09:30 am
Link

Mūžveca tēma.
Man ir paveicies ar mūzikas gaumi vai kaimiņiem, nezinu, bet netraucē. Sienas man ir plānākas nekā Tev - mazģimeņu projekts. No rītiem esmu pieradinājusi kaimiņus klausīties grupas VIA GRA un Dima Bilan brīnišķīgās skaņas (ik rītu 6:30), savukārt, viņi ir pieradinājuši mani reizi nedēļā klausīties Visocki, Allu Pugačovu utml. tādā skaļumā, ka es, apakšstāvā dzīvojot, pat dzirdu, kā tiek pagriezts super-mega-power maģa kloķis:))
Tā kā pieejam tam visam ar humoru:)


P.S. - vēl taisījos pirkt digitālās klavieres un ar prieku konstatēju, ka tām ir austiņas...:)))) Tātad kaimiņus netraucē 100%!

Reply | Thread


(no subject)

from: [info]quasi
date: Mar. 16th, 2007 - 09:39 am
Link

bet kā - ja viņi dzird un tu dzirdi visu to, vai var dzirdēt arī kā viņi sarunājas? kā smejies utt.?

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Mar. 16th, 2007 - 01:52 pm
Link

jā, ir dzirdēti stāsti par nodarbošanos ar seksu! zinu, ka družkas kaimiņiem purčikā ir regulārs sekss 6dienas rītos ar visu stenēšanu un kliegšanu ...
savā dzīvoklī es dzirdu otru kaimiņu - vientuļš krievu tautības onka, uz gadiem 70 - viņam ir kaķi, ar kuriem viņš sarunājas :) Bet viņam nekad nav bijuši iebildumi ne pret Tatu vai Club music, ne pret AC/DC un Radio SWH Rock.

Reply | Parent


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Mar. 16th, 2007 - 01:53 pm
Link

Tu spēlē klavieres?!

Reply | Parent | Thread


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Mar. 16th, 2007 - 03:12 pm
Link

Jā, 3 gadus. Tas bija sen, bet joprojām gribas atsākt.

Oi, es sestdienas rītos, vēl gultā guļot, dzirdu, kā kaimiņi niekojas augšstāvā - sarunājas, klabinās, grabinās. Man vienalga, uzgriežu skaļāk CD un neko vairs dzirdēt nevar.

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Mar. 16th, 2007 - 03:57 pm
Link

pirmajās reizēs smietos, bet ja Tev regulāri 6dienas rītos stenētu un vaidētu, pie nosacījuma, ka pašai sekss nav bijis pusgadu, tici man - tas var kļūt kaitinoši :D

Reply | Parent | Thread


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Mar. 16th, 2007 - 04:20 pm
Link

Nu, nu, nevajag jau skaust... :)

Reply | Parent


Shelly

(no subject)

from: [info]shelly
date: Mar. 16th, 2007 - 03:17 pm
Link

Saki viņai, lai sauc policiju. Mums bija kreizī kaimiņiene, kas nepārtraukti mums karināja bumbas par to, ka mēs piemēslojot apkārtni (!!!) un vēl kaut kādus izdomājumus. Beidzās viss ar to, ka vīrs viņai pateica, ka viņam esot brīvs brīdis - viņa var izsaukt policiju, uzgaidīt, un visu noskaidrosim kopā ar oficiālam amatpersonām. Kopš tā laika sūdzību vairs nav.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Mar. 16th, 2007 - 03:54 pm
Link

Viņa pati man piedraudēja, ka zvanīs policijai, ja tas vēlreiz atkārtosies! Es viņai pateicu "spakojni nochji!" un aiztaisīju durvis. Man gan teica, ka tie poliči nemaz ar tik naski nav uz tādiem izsaukumiem, turklāt esmu stingri un nelokāmi pārliecināta, ka mani decibeli ir normas robežās!!!

Reply | Parent