sabiedriskās kārtības traucēklis

« previous entry | next entry »
Mar. 15th, 2007 | 11:21 pm
music: nedzirdu vairs

Pus11os vakarā zvana pie durvīm. tad sāk dauzīt. atveru durvis, tur slāviski runājoša sieviete rozā virsjakā sāk man krieviski stāstīt, ka viņai mūsu mūzika dastala! viss sākas no rīta, tad vakaros, reizēm naktī 4os!! Bet viņai taču ir meita, kas nevar gulēt! viņi esot izolējuši sienas, bet tik un tā nekas nepalīdzot un vispār viņa zvanīs policijai. jā, šī jau ir otrā reize, kad tiek apspriests šis jautājums. pirmo reizi uz viņas uzrāvās bračka, tagad es :( tāda, lūk, 'privilēģija', dzīvojot blokmājās! ja gribi savā dzīvoklī klausīties mūziku, tad nosēdies blakus tumbai vai uzliec austiņas, pretējā gadījumā tu traucē slāvu dzīvi!
"Nu, ja panjimaju, jeslji vam djenj razhdjenija, tagda ponjatno ... nu eta prishodjit kazhdij djen!" ... bljin, mnje kazhdij djenj kak djenj razhdjenija!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {15}

missalise

(no subject)

from: [info]missalise
date: Mar. 15th, 2007 - 11:44 pm
Link

Viens pazīstams čoms - muzikants - arī klausījās mūziku tik skaļi, cik gribēja. Un tad, protams, uzradās kaimiņi un sāka šo gānīt un solījās iet uz policiju. Bet tas (būdams arī jurists) nebija uz mutes kritis un pateica, ka viņš šos nosūdzēs par cietsirdīgu izturēšanos pret bērniem (šis bija dzirdējis, ka kaimiņiem pēršana ir viena no audzināšanas metodēm). Kopš tā laika viņš klausās mūziku cik skaļi grib arī naktīs. :) Varbūt Tu arī vari iegūt kādu kompromātu par saviem slāviem? :)

Reply