prātiņ, nāc mājās!

« previous entry | next entry »
Jun. 11th, 2009 | 07:25 pm

O.K. Mēs varam celt nodokļus, bet atliek vien pabrīnīties, kurš viņus maksās? Turklāt neviens nav komentējis, kā šīsdienas laikā presei atmestie valdības vēmekļi ietekmēs uzņēmējdarbību, investīciju vidi un tautsaimniecības attīstību? Kādu biznesu te vispār var attīstīt? Kurš investors te nāks iekšā? Kurš vietējais uzņēmējs vēl nav apsvēris domu pārreģistrēties Igaunijā vai Lietuvā? Kurš privātā sektora darbinieks nav apsvēris domu reģistrēties kā individuālais komersants un sniegt pakalpojumus, nevis sagabāt darba attiecību formu? Kā Finanšu ministrija pie pieaugošā bezdarba plāno izpildīt savas fakinās prognozes? Un kurš apgūs tos ES fondus?
Visam tomēr ir kaut kāds saprāta mērs :(

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {30}

******* *******

(no subject)

from: [info]polkovnik
date: Jun. 11th, 2009 - 09:55 pm
Link

vo vo, mauc tik prom uz zimbabvi!

Reply | Parent | Thread


zimbabve

(no subject)

from: [info]zimbabve
date: Jun. 11th, 2009 - 10:42 pm
Link

Tu zini, es būtu no tiem ļaužiem, kas veido savu uzņēmumu un rada darbavietas, lai cilvēkiem nevajadzētu priecāties par mannā putras bļodiņu, kartupeļiem un ļauni priecāties par ienākumu apgriešanu tiem, kuriem ir kas vairāk, un viens no tiem, kas palīdzētu to sasodīto vidusslāni veidot. Bet šādā situācijā un tik absolūti debiliem valdības lēmumiem un spekulācijām neviens pie pilna prāta esošs cilvēks nedibinās normālu uzņēmumu ar godīgu nodokļu maksāšanu. Ja to cilvēki nesaprot, tad neko vairāk par PSRS nav pelnījuši.

Reply | Parent | Thread


******* *******

(no subject)

from: [info]polkovnik
date: Jun. 12th, 2009 - 12:04 am
Link

es nepriecājos par to, ka kādam, kam ir vairāk, būs mazāk, jo man jau tās ekstras nevajag un arī neskauž. cilvēkam normālai dzīvei vispār vajag maz. paēst un jumtu virs galvas. pārējais jau ir iekšējais un cilvēciski savstarpējais un tas atkarīgs tikai no paša. es uzjautrinos par to pēkšņo acu atvēršanos un nespēju atteikties no šī un tā, un vēl kaut kā. tās zaudētās darbavietas - visas tās valsts aģentūras ar padomdevējiem, konsultantiem, blondīnēm, kas televīzijā maļ vienu teikumu mainot vārdu kārtību neskaitāmas reizes - nu kam viņas vajadzīgas?! nevienam. tagad, kad šīm kundzītēm ķeras klāt, saceļas lielais troksnis, bet, kad visus treknos gadus aparāts pūtās un uzblīda, tiem pašiem penšiem vajadzēja pielikt normālai dzīvei, tad pisa kapeiku - pielika 20 santīmus un teica - vairāk nevaram, vairāk nav, tāpat jau kopā miljons. nu un kas tagad - izrādās var atrast pusmiljardu, ne tikai 20 santīmus. tikai diemžēl (cerams, ka ne) uz to pašu penšu rēķina.


bet par uzņēmumu veidotājiem.. man ir nācies saskarties ar diezgan atbaidošiem gadījumiem. mums tāda tauta, kas neprot ne ar varu, ne ar naudu apieties. visu tik zem sevis velk. darbiniekiem algas mazas, jo vairāk nevar atļauties, bet pašiem mašīnas vairojas kā dalīšanās procesā. nesaprot latvietis to, ka, jo vairāk atdod, jo vairāk atnāk atpakaļ, nesaprot. tāpēc arī visi šie sūdi. jo katrs velk tikai zem sevis.

Reply | Parent