pastkartes ([info]pastkartes) rakstīja,
@ 2010-03-24 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nogurums
Mūzika:dūc

Vēl mazliet
Šobrīd mani ļoti interesē, ko Leimaņa vārdā nosauktā reformu kustība (kurai cenšos sekot līdz un asistēt), sagatavos uz septīto maiju. Jo šodien tika apzināts viens no lielākajiem riskiem - pierādījumu / kontra-pierādījumu meklēšana un sarindošana mūsu (nekompetentu un objektīvu spriedumu pieņemt nespējīgu cilvēku) priekšā, garlaicīgā un ētikas komisijas spriedumu neietekmējošā veidā.
Kad neesmu haotisks savos izteikumos, mīlu formalitāti. Akadēmiskas esejas, lietišķi e-pasti. Jo formalitāte piespiež ieviest kaut kādu noteiktu struktūru vārdos un domā. Un es nevaru sagaidīt, kad LU VFF reformisti (mēs / viņi) ķersies pie oficiālajiem iesniegumu / pieteikumu / pētījumu ceļiem.

Un vēl atvainojos visiem lasītājiem, ka dažādu lietu atspoguļojumi ir mazliet mazāk žurnālistiski objektīvi, mazliet vairāk - emocionāli lādēti. Kur tad lai kurn, ja ne internetā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-03-25 00:23 (saite)
PS

Cienījamie reformatori, reformatores un pilsoņi.

Ja jums ir zināmi minēto personu plaģiatoriski gadīumi - ziņojiet!

Tiek gatavota publiska apsūdzība noziedzīga nodarījuma veikšanā! Plaģiāts ir sodāms arī krimināli, bet tam ir vajadzīgs sabiedrības atbalsts - neslēpsim zaģļus, bet izgaismosim viņu nodarījumus!

(Atbildēt uz šo)


[info]kamatrilleris
2010-03-26 13:18 (saite)
Man kaut kādā brītiņā būs nepieciešama liela tava konsultācija Par Lietām. Man nav ne jausmas, ko iesākt, un man ir bail strēbt karstu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pastkartes
2010-03-26 13:26 (saite)
Droši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kamatrilleris
2010-03-26 13:34 (saite)
Mēs varēsim kaut kad satikties? Es jau tev rakstīju - mani ņem arī Royal Holloway London. Tiesa gan, ar nosacījumu, bet nosacījums smieklīgs - atsūtīt savu atestātu viņiem. Krustugunis liesmo manā acu priekšā, kā man būt, kā man būt, vai vai vai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?