stroller ([info]paranoid) rakstīja,
@ 2007-01-02 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispretīgākā jaunā gada nakts manā mūžā. Negribu nekad mūžā vairs redzēt Annas draugus. Demagoģe viņa. Neskatoties uz gigantiskajiem sūdu apmēriem, ko viņa ar viņiem sataisīja, turpina strīdēties, pat paldies nepasaka. Un vēl strīdās par savu slikto omu, it kā mēs vispār kko būtu izdarījuši. HA-Ha. Garīgais bija zem -100ta, dzeramo nomainīju no šampja uz ūdeni, un mēs ar Rūdolfu aizgājām gulēt pirmie (ap kādiem 5:30), jo galīgi vairs nebija vēlmes priecāties! Liekas, šis vakars bija sabojāts gandrīz visiem maniem draugiem. Nožēloju, ka atļāvu viņai vispār vest savus draugus. Domāju, nu jā, jaunais gads, šī brauks prom, lai jau. Bet ja būtu zinājusi par šito visu iepriekš, pat par miljonu nepiekristu. Un ja tagad viņa man nesamaksās, kā bija solījusi, goda vārds, mammai visu izstšstīšu aiz atriebības, vairāk sabojāt jau vairs nebūtu ko. :)
Bet 1. janvāris bija diezgan jauks, cerams, šis gads būs vēl feināks nekā iepriekšējais, neskatoties uz murgaino jaunā gada nakti!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-01-02 11:01 (saite)
Par ko man teikt paldies? par to ka izdzini VISUS manus draugus aaraa? par to ka izbojaaji man jauno gadu ? par to ka maniem draugiem nelaavi nekur uztureeties? par to ka brauci maniem draugiem augumaaa? par kautiniem ? nu par ko ?
Par to ka edgars karlim pateica ka juus esat kretiini ? [nu esat jau arii!]
VISS jau tapat tiktu savaakts,bet man bija jaavaac viss vienai pasai,jo visus jus aizdzinaat aaraaa! NU PAR KO MAN TEIKT PALDIES?!
Man varbut nepatiik tavi draugi,bet es nedzenu vinus aaraa no maajas nakts viduu!!!!!!!!
Un es lauju iet savaas istabaas!!! MANIEM DRAUGIEM PAT NEBIJA KUR GULEET[tiem kuri palika] jo tavejie bija aiznemusi visas istabas.
UN ES PATEIKSU KO ES DOMAJU - ES IENISTU TAVUS DRAUGUS.UN ES IENISTU TEVI.
Jaa es samakasu to naudu kaa bija runaats - jo ATSKIRIBAA NO TEVIS ES PILDU SAVUS SOLIJUMUS. Viss tika savakts un naudu tu dabuusi.
BET TU NEPILDI NEKO..NEKO NO SOLIJUMIEM.
Es tev samaaksasu to naudu lai tu kluseetu.. bet sorry....viss vareja but arii savadaak. VISMAZ VAREJAT AATSTAST AUGSEJO ISTABU MANU DRAUGU RICIIBAA...[to palikuso..] - JO TAA GALU GALAA IR MANA ISTABA.


AAA.. bet par vienu liietu gan es pateiksu paldies. - paldies ka tu kluseesi.BET NU ES PATEICU VISU KO DOMAJU UN MAN KLUVA LABAAK.



(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

(Anonīms)
2007-01-02 11:10 (saite)
UN TA KAA NEBIJA KUR GULEET..ARII TIE PALIKUSIE AIZGAAJA

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]paranoid
2007-01-02 17:13 (saite)
ai ai ai, anonīmā atradās!!! Nekas no tava teiktā nav nekāds arguments. Tikai par to istabu es tev piekristu, ja tā būtu sarunāts. Tu teici, ka tavi draugi brauks no rīta prom...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]panda
2007-01-08 23:16 (saite)
nu joopcik popcik. traki.
pokemoni vs normal people

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?