panky ([info]panky) rakstīja,
paldies par jaukajiem vaardiem Cuba... bet es juutos tagat jau ok, patiesiibaa jau naakamajaa riitaa jutos ok, un arii tad kad to tekstu uzrakstiiju bija labaak.. pat neraudaaju, lai kaa tagat pati par to briinos...
esmu sapratusi ka tas cilveeks nav maneejais.... nee, ne gluzji taa.. mums bija nezjeeliigi labi kopaa, vismaz es taa domaaju, bet mees nesatikaamies iistajaa laikaa... tas arii viss.. vinjhs veeleejaas briiviibu ne mani...:)
tagat ir veel gruuti runaat par muusu attieciibaam un kaadam staastiit par to, tad gan sirds saap, kaa nekaa tiku pamesta un tas nav forshi... :(
bet taa.. ir ok... :) pamazaam celju sevi kaajaas...:) lieku visu pa plauktinjiem, panjemu no shiim attieciibaam to labaako... un taas tieshaam man ir devushas daudz, jo tagat zinu kaa veelos lai viirietis pret mani izturas, tajaa zinjaa Jaanis bij ok.. tiku ljoti lutinaata, nevar to noliegt..
vienkaarshi sirds saap par to, ka nodeva bik mani...
Bet viss kas notiek notiek uz labu.. vai ne taa...:)
eniivei es esmu hepii.... :) tik bik saapiigi...:) bet smaidu... neesmu nekaads druumuma maakoniitis, kursh smaidu aizmirsis...:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?