Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:41: So sick I feel like puking
Ja sievas sitējam un atsaldētajam varmākam Džonijam Depam tagad pēc šī sprieduma atjaunosies karjera... Es viņa filmas neskatīšos pat ja man par to piesolīs tūkstošus un nāksies izvērtēt draudzības ar viņa faniem.

Comments

[User Picture]
From:[info]zazis
Date:2. Jūnijs 2022 - 10:36
(Link)
filmas neskatos, nefanoju.
ir kādas atsauces par vardarbību?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Jūnijs 2022 - 11:08

(Link)
Mūsu draudzība noteikti šo pārdzīvos!
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:4. Jūnijs 2022 - 13:16
(Link)
un emocionāla vardarbība no sievietes puses nav vardarbība. Mhm
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:4. Jūnijs 2022 - 14:04
(Link)
Tiesas prāvu uzsāka Džonijs Preteklis, kurš sūdzējās nevis, ka Ambera viņu ir abjūzojusi, bet, ka publicējot rakstu, kurā viņa vārds vispār nav minēts, Ambera sevi ir nosaukusi par vardabības upuri. Ja tu to uzskati par emocionālu vardarbību no Amberas puses, nu piedod, tad tu esi tāds pats lūzeris kā Džonijs Ļerpata.

Un ņet, ņet, viņa nevar būt citusi no Džonija Varmākas, kurš is a man who is on tape saying to Heard, “I head butted you in the forehead” (expletive removed) and who sent text messages fantasizing about drowning, raping, and burning Heard’s corpse. In one text, he wrote of Heard, “I‘ll smack the ugly Cunt around before I let her in don’t worry.” It’s clear that Depp is using the legal system to publicly humiliate Heard. “She’s begging for total global humiliation,” Depp texted his former agent about Heard. “She’s gonna get it.”

Lielbritānijas tiesnesis nolēma, ko Džonijs Lūzeris ir 'wife beater'. Tas tāpēc, ka viņš ir sievas sitējs un turpina savu vardarbību vazājot viņu pa tiesām. Un ja tu domā, ka viņa staigāja apkārt pati sev zilumus krāsojot, tad ej dirst.
Powered by Sviesta Ciba