Shaitans ([info]ozols_lohs) rakstīja,
@ 2003-05-30 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viss
[Error: Irreparable invalid markup ('<ljuser=ref>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

Turpmaak esmu "delavojs", dziivoju peec grafika. No shii briizha uz mani var palauties, es dodu tikai droshus soliijumus. Man ir daudz informaacijas un taa shodien ir jaapstraadaa. Sajuutiet mieru sevii. Peace out! Shodien viss. Riitdiena saakaas ar skreejienu pulkstens seshos, tam seko dusha, brokastis, sagjeerbshos, braukshu uz centru. Hujvinjuzin, ko dariishu, bet noteikti buus kaada lieta, kas aiznjems manu laiku. Apmeeram 22:00 katru dienu (peec tam, kad buushu papraktizeejis visas DEIR metodikas) velteeshu paaris minuutes shitai vietai, lai jums buutu ko lasiit.
Kas veel?
Kaartiigi pareecu par G journalu un konstateeju, ka vinsh mani shodien piedraaza un centiishos neatdariit ar to pashu, kaut gan man buus jaaturaas, lai taa buutu. Palasiiju nedaudz <ljuser=reF>reF un <ljuser=arteck>arteck dzhurnaalus. Zajebis. viss rullee. Man ir taada energija, vispaar rulz. Taa, muzons shas tikai buus ljaljaljalja. Haha, njifnjaf, shodien tikai zaljo pakert, bet neesmu plaanojis iet aarpus maajas, laikam paspeeleeshu starcraft un ieshu guleet. Riitidena buus savaadaaka, vasara saakaas, tas ir zajebis, man skan reaals muzons. Ja kaads riitdien grib ko geniaalu dariit, tad vinsh var droshi kontakteeties ar mani. Iespeejams, ka saakshu ar doshanos uz SPPA kas ir uz Bruninieku ielas, lai noskaidrotu dazhaadu infu un vispaar pachekotu, kas tur notiek. Ko veel varu piebils, leenaam beidzaas songs Who - 5.15 taapeec tas nebuus pie current music, bet arii ir veerts to noklausiities. Tuuliit maate buus maajaas no operas, vinjai saakaas atvalinaajums. Naakamaa lieta ir izvest veel vakaraa suni un izmazgaat zobus. Obligaati jaanopeerk trolejbusa kartinja, tas ir taa teikt, riitdienas kaartiibaa. Saak kachaat Clawfinger. Man visaads muzons patiik. <ljuser=larry>Larry laikam aizmauca pie Antras(gf). Mlje, taaks... dartiit man galiigi nav ko. Kas veel? Man vispaar nav ko daudz teikt shodien. Ja esat tikuši līdz šejienei, tad ievērosiet, ka es sāku rakstīt ar garumzīmēm. Vecmutere piezvanīja, runāju tagad. Grib lai aizbraucu ciemos. Es nepaardomaajot saku, ka riit aizlaidiishu liidz juurmalai. Vispaar ja kaads grib uz jūrmalu braukt, zvanamies (9144355). Rīt esot saules aptumsums, to es neskatīšos. Labi, jābeidz rakstīt, daudz jau ir ko teikt bet viss noteikt. Davai, chiuriu!!!!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]man_in_the_box
2003-05-31 00:19 (saite)
Cik aizkustinoshi! Pilniigi neizlasiiju liidz beigaam :)

(Atbildēt uz šo)


[info]ref
2003-05-31 01:01 (saite)
1) patīkami, ka kaut ko ieskribilēji žurnālā
2) ļoti saturīgs posts, daudz informācijas
3) gn :)

(Atbildēt uz šo)


[info]larry
2003-06-11 16:46 (saite)
Kur tu esi?! Iesleedz tach beidzot founu!!! Dzirdeeju ka tevi esot nogaazusi kaut kaada seerga un tu tagad mocies aginijaa kaut kur pie juuras...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?