Otīlija ([info]otily) rakstīja,
@ 2007-01-16 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Līdz šim rītam es ar rezervi izturējos pret BMW automarku vadītāju apsaucieniem par to, ka šadas a/m vadīšana ir diagnoze. Izlekt krustojumā, lai nogrieztos pa kreisi, un iebraukt (pat nepiebremzējot) pretējā joslā braucošas a/m sānā, nemaz neskatoties, ka tā nav vienīgā mašāna joslā, bet josla gana noslogota.... var tikai retais. Tikai pateicoties labām bremzēm un manai reakcijai, es neiebraucu bembistam sānā. Bet tā gribējās! Kā nekā bembistam mašīna bija jauna un glauna. Toties manas domas par notiekošo un viņa braukšanas prasmēm viņš no manis dzirdēja. Cik nopratu viņš pat iedomāties nevarēja, ka tiesības oficiāli kārtot (nevis pirkt) cilvēki dotadas tapēc, lai iemācītos vadīt a/m un zinātu, kad un kā braukt, bet nevis tapēc, ka viņiem vienkārši garlaicība pārņēmusi dzīvi.

P.S. lai piedod pārējie BMW a/m piekritēji, man maza cerība vēl palikusi, ka visi tādi nav.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

NU...
[info]papalisij
2007-01-16 10:40 (saite)
nedomaaju vis.., ka tas taa kaa no automarkas butu TIUESHI atkariigs..
.. idiotu pietiek taapat..:((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: NU...
[info]otily
2007-01-16 11:02 (saite)
iespējams, bet kaut kas tāds būtu piedodams a/m ar izgaismotu burtu M uz jumta....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kendo
2007-01-16 12:28 (saite)
Interesanti, ja am būtu bijusi cita - ķipa opelis vai honda... vai Tu šeit pukstētu par opelistiem, hondistiem vai tomēr par indivīdu...
Es sevi uzskatu par augsta intelekta cilvēku un pret jebkuru likumu attiecos ar pietāti... ... ... un braucu tikai un vienīgi ar bmw...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Nerūc!
[info]otily
2007-01-16 12:58 (saite)
Kā teicu, izņēmumi pastāv vienmēr. Nez kapēc manā ceļā šadus izlēcienus ir taisījuši tieši BMW a/m vadītāji. Un zinu, ka rāmis un stereotips, bet arī tie mēdz būt ne bez pamata.
Ja tevi tas mierina, tad varui teikt, ka arī esmu apsvērusi šīs markas iegādi. Un, pioniera godavārds, esmu likum- un noteikum- paklausīgs pisonis:)

P.S. pukstētu ij par opelistiem, ij par hvzistiem, ja izdarītu to, ko izdarīja šis īpatnis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?