31 August 2012 @ 01:36 pm
 
vot paskatījos nupat tās "kaķēnbildes", kur vēl bonusā dzīves apstākļu bildes. laukos pieņemu.
atcerējos, ko nekad nesapratīšu - visus tos hlamus apkārt, netīrītās grīdas, nošmulētos bērneļus, pievazātos pašdarinātos segveidīgos paklājus, salauztus skapjus un visu pārējo ar šāda tipa mājokli saistīto.

nē, nu nepārprotiet - nav jau tā, ka es esmu visu dzīvi bijusi nenormāla caca - blonda, ar pieaudzētiem nagiem, pieliktām skropstām, pierre cardin zeķēm, uz 13cm papēžiem un zīmuļsvārkos. Var jau būt, ka vairums, kas mani ir redzējis dzīvajā, nemaz nevar iedomāties, kā es bērnībā visu vasaru, basām kājām drasēju pa laukiem Stockholm t-kreklā un nošmulētā bruncī pie kazām, aitām, vistām un govīm, bet tas tā bija. un vienu lietu man jau vecvecāki bija iedīdījuši - nabadzība un netīrība nav viens un tas pats, un ziepju gabals nemaz nemaksā tik dārgi, bet paņemt slotu rokā vai slapju grīd-lupatu vispār neko nemaksā. nemaz nerunājot par to, kā mana dārgā māmuļa vienmēr ar paceltu uzaci un saspringtā balss tonī mēdza verbāli "bakstīt" degunā nenomazgātos traukus vai gruzi uz tepiņa, kuram esmu lepni pagājusi garām nepaceļot (no kā arī izriet trauma un pretošanās vēlāk pieminētajam pedantismam).

tā ka skaidrs, ka kārtība man ir asinīs, taču tajā pat laikā pedantismu uzskatu par trūkumu, kuru cītīgi apkaroju, piemēram, nemazgājot traukus uzreiz pēc ēšanas, bet gan pēc tam, kad apēstais ir parstrādājies, teiksim, pie filmas. respektīvi, pie manis mājās viss nav gluži izlaizīts, jo es dzīvoju reāla cilvēka dzīvi (ar pēcdarba nogurumu, citiem plāniem šovakar, nespēju savākties un piespiest sevi salocīt visas drēbes plauktā vai izmazgāt grīdu vismaz reizi nedēļā (man tiešām riebjas mazgāt grīdu, kas galīgi man neglaimo), taču līdz pilnīgai cūkkūtij es to nenovedu) nevis muzejā,kur jādzenā vienīgais puteklis, jo saprotu, ka galu galā mājolis ir domāts manai ērtībai, nevis es domāta, lai tam kalpotu.

proti, abas galējības man šķiet galīgi garām, taču es tiešām nesaprotu, kā sieviete, kas ir atbildīga par mājas pavardu, var pieļaut to netīrību, nekārtību un nesakopto ģimeni?!
 
 
Garastāvoklis: wtf? o_O
Skan: Metisse - Boom Boom Ba
 
 
( Post a new comment )
saulstariņš mļe[info]trouble on August 31st, 2012 - 01:37 pm
Neba jau mums spriest par citu cilvēku dzīvi pēc dažām bildēm. Sekoju minētajai personai un nav radies priekšstats, ka Tavi pārmetumi ir pamatoti.
(Reply) (Thread) (Link)
saulstariņš mļe[info]trouble on August 31st, 2012 - 01:45 pm
Nu, nevis dzīvē sekoju, bet cibā :DD
(Reply) (Parent) (Link)
Spītniece[info]ocher on August 31st, 2012 - 02:20 pm
ak, par šo personu man nav ne jausmas un ieraksts nav attiecināms va arī, ja ir, tad neesmu par to informēta, uz viņu. vienkārši atausa atmiņā citi gadījumi ar cilvēkiem, kam vienkārši tā ir norma - nespēja pēc sevis savākt.

tā ka mērķis nebija nevienu aizvainot un ja būtu, es nepukstētu savā cibā, bet būtu ierakstījusi konkrētā cilvēka ierakstam komentu. taču esmu droša, ka Tu zini, ka man ir iekšā pateikt tieši, no otras puses, tā tiešām nav mana darīšana, kā konkrētais cilvēks dzīvo (vai arī kāds man ir priekšstats radies par dzīves apstākļeim, kādos dzīvo), tāpēc kāda velna pēc viņam to bāzt degunā?

jeb kurā gadījumā - augstākminētais kā tāda vispārīga lieta ir un paliek mans viedoklis, tā arī es šeit nemēģinu mest akmeņus, jo skaidri esmu norādījusia arī pati uz saviem trūkumiem un nepretendēju uz skabargas meklejumiem - baļķi savu acu priekšā skaidri redzu. :)
(Reply) (Parent) (Link)
tas ir absurds[info]mazeltov on August 31st, 2012 - 01:50 pm
Sieviete automātiski nenozīmē apkopēja un pavarda kūrēja. Tik pat labi slotu rokā var paņemt vīrietis. Nav forši, ka sieviete kož citai sievietei kaut kādu tur stereotipu vadīta. Moš tā cita visu dienu uz lauka pašī un nav spēka māju izmazgāt, vispār, who cares, kāds ir tas iemesls, pat ja tas ir slinkums. Ja kādam patīk tā dzīvot - lai dzīvo, jo reāli tas nekādā veidā neapdraud tavu dzīves modeli - tu vari šrubēt un berzt cik tev vajag un patīk.
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on August 31st, 2012 - 02:27 pm
1) par vīrieti es nemaz neapšaubu, ja tāds ir - lai ņem slotu, ja vajag, jo tiešām ne sivietei vienai visu vilkt.
2) es nevienam nekožu, ja uzskatītu par vajadzīgu iekost - uzrakstītu tiešajā, nevis formulētu savu viedokli savā cibā par konkrēto tēmu, kas nebija attiecināma uz (pieļauju Tev pazīstamu cibiņu ar kaķu bildēm), kaķu bildes atsita zināma sasociācijas, par kurā spriedelēju un man tiešām nav nekādas daļas gar konkrēto sievieti
3) kā jau minēju augstāk:
jeb kurā gadījumā - augstākminētais kā tāda vispārīga lieta ir un paliek mans viedoklis, tā arī es šeit nemēģinu mest akmeņus, jo skaidri esmu norādījusia arī pati uz saviem trūkumiem un nepretendēju uz skabargas meklejumiem - baļķi savu acu priekšā skaidri redzu. :)
4) ta pat ka es varu izvēlēties "šrubēt un berzt cikt vajag un tīk", tā arī varu izvēlēties par ko un kā rakstī vai nerakstī savā cibā, bet Tu vari izvēlēties lasīt vai nelasīt, piekrist vai nepiekrist, vai arī izvēlēties jebkuru citu sev saprotamu pozīciju.
(Reply) (Parent) (Link)