13 April 2012 @ 01:34 pm
 
man nu jau kādu laiciņu ir globāla problēma - ES NEZUNU, KO PASĀKT AR SAVU DZĪVI, bļe!

nē, nu, nepārprotiet - viss ir vienkārši lieliski, tikai tas nav tas ko es gribu, un ko es gribu, es nezinu, kas arī ir faktiskā problēma, bet tas nenozīme, ka es nenovērtēju to, kas man ir - ĻOTI, ĻOTI novērtēju un negribu neko no tā zaudēt, ne pat gramu, ne mazumiņu!

nē,nu tā arī īsti nav tiesa - es zinu, ko es gribu - es gribu būt pilote (redz', man ir uzskats, ka katram jāiet pēc sava sapņa kaut uz pasaules galu (mikiki, kaut kā wrong saskanējās, bet nu labi...), ja vien nav objektīvi nevis šķietami/izdomāti/blā-bla-blā iemesli to nedarīt). man tiešām ir objktīvi iemesli, kāpēc nevaru būt par piloti un es tiešām esmu darījusi lietas labā (garšs stāsts, kuru es neiztirzāšu - lasīt kā NEJAUTĀJIET), un cita sapņa man nav.

ak, jā - esmu šodien sadzērusies pārmērīgi stipru kafiju - TRAKS ZAĶĪTĪS! muāhahaha


P.S. atvērtais jautājums - ko man gribēt?
 
 
Garastāvoklis: tā-vot-lūk
 
 
( Post a new comment )
Dieva nāve[info]goddes on April 13th, 2012 - 01:51 pm
Ņu, man kaimiņbirojā kāreiz ir pilotu skola, patiešām, vajag adresi?:) ievedīšu aiz rociņas, dislokācija ~ Spilves lidosta
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on April 13th, 2012 - 01:59 pm
kā jau rakstīju - no šī man ir jāatsakās, izsakoties kompakti - neizgāju med komisiju (iemesli ir objektīvi, šajā vairs neiedziļinamiems), lai gan mani paņēma programmā apnācibām ASV tā kā Spilves lidlaiks nav konkurenti, pat ja es drīkstētu šo sapni attīstīt.

vajag jaunu sapni!

idejas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dieva nāve[info]goddes on April 13th, 2012 - 02:03 pm
Sapnis peldēt ar delfīniem, NY city dzīvot gadu, Kītam Ričardam pateikt čau un sadzert...:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on April 13th, 2012 - 02:10 pm
tās, man šķiet, ir blakus lietas, es gribu kaut ko tādu globālu - sasaistīt dzīvi, nu tā, lai darbs ir hobijs un katru dienu iet uz darbu un darīt to, ko tu dari, ir kaifs. To es gribu. es nemaz nezinu, vai tā var, vai nav tā, ka ir tikai viens sapnis un tad, ja to nevar, tad vairs nekā cita padarīt nevar.

tas ir kā, es nezinu, tu būtu spējīga dziedātāja un pazaudē balsi, vai balerīna, kas salauž potīti un nekad vairs nevar dejot - ko tad?

(Reply) (Parent) (Link)