14 May 2011 @ 11:55 pm
 
Zan' ieraksta kontekstā ieskatījusos unsend.

interesanti - sievietes atceras ilgāk, ilgojas ilgāk, sāp ilgāk, domā un visu citu dara ilgāk, lai gan esmu droša, ka pēc viena aliņa un maksimums pakāpeniskas 30min. (droši vien arī šeit es glaimoju krānaino dzimumam) emociju atdzišanas šo sieviešu ciešanu/ilgu/domu subjekti ir jau aizmirsuši, ka tās/šīs dienas dienas kārtībā vispār viņa ir eksistējusi. protams, nenoliedzami mēdz gadīties otrādāk, lai gan nē - tam es vairs neticu. :)

es maz kam vairs ticu. un pilnīgi noteikti neko negaidu. un esmu pilnīgi noteikti pārliecināta, ka komūnas unsend dalībniecēm arī nevajadzētu. bet mēs esam sievietes un vienmēr pieķeramies labākajam un ticam labākajam, kas mānīgi vēlamajā vīrietī ir. tādas nu reiz mēs esam un tieši tāpēc kāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem nereti vienu un to pašu vīrišķu izpildījumā.


man žēl, ka es vairs neticu principā, bet vēl vairāk man žēl tās, kuras vēl tic un cer un ilgojās pēc saviem ex.
 
 
Garastāvoklis: bezizteiksme
Skan: The White Stripes - 'Seven Nation Army'
 
 
( Post a new comment )
[info]komeeta_naak on May 15th, 2011 - 02:14 am
stc, viens no tās komūnas žēlabainākajiem rakstītājiem, ja kas, ir vīrietis. so what are you saying, again? turklāt tik žēlabains un tik bieži raksta, ka knapi spēju apvaldīt vēlmi izspļaut kādu varen nejauku komentāru.
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on May 15th, 2011 - 02:35 pm
nu, visus ierakstus man nervi neturēja lasīt, bet tā apmēram pirmā lapa, ko izlasīju radīja tieši tādu iespaidu, kā aprakstīju. Tas vienīgais vīrišķis droši vien ir kārtējais māāākslinieks, kurus pie vīriešiem nepieskaitu, sorry, ja aizkaru tagad kāda jūtas!
(Reply) (Parent) (Link)