Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver -

Mar. 18th, 2009 08:53 pm

Ingūna Sudraba ir nācijas mierinātāja, kā minimums. Tagad iedzīvotāju viedoklis par dienvidu tiltu ir skaidri validēts, visi var mierīgi teikt - estakteicu.

Nu, 27 citroni varētu būt tā summa, ko bāliņi savā starpā sadalījuši, tur pat dienišķā 10. tiesa īsti nesanāk, nekas īpašs. Rīgas dome sola kaut ko pārsūdzēt - lai jau mēģina, neko viņi tiesā nepanāks.

Savukārt, vai Ingūna no mierinātājas varētu kļūt arī par nācijas glābēju, redzēsim kā prokuratūrai veiksies. Visticamāk, kriminālprocesu uzsāks. Šeit vienīgais pants, kuru var bez īpašas piepūles mēģināt piešūt ir tas pats vecais labais - par valsts amatpresonas bezdarbību.

Otra daļa būtu pierādīt šo to nopietnāku - dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, krāpšanu, kukuļošanu, naudas atmazgāšanu, te nu vajadzēs rakt un rakt. Piemēram, nočekot visus Dienvidu tilta subčikus un viņu subčikus u.t.t., vai kaut kur nav fiktīva darījuma pazīmes, ofšori vai vēl kas. To, vai kādam nav nests koferīšos, ķert ir par vēlu. A bez šīs daļas prokuratūra varētu arī nestumt procesu, jo pierādīt tiesā bezdarbību un ar to saistībā radušos zaudējumus ir visai nepateicīgs darbs. Ar krāpšanu bišķi vienkāršāk, ja noķers, ka kāds domes ierēdnis kādā iekšējā dokumentā kaut ko klaji sablefojis.

Tags:

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]di_wine
Date:March 18th, 2009 - 09:51 pm
(Link)
Tas taču tas pats story, kas ar koncertzāli un bibliotēku - projekts tikai tapšanas stadijā, bet valstī rodas jauni miljonāri.... :D

Kas man reāli krīt uz nerviem - kāda jēga kaut ko kontrolēt, kad viss jau izdarīts? Kāpēc neviens neko nekontrolē procesa gaitā?!?!? $%^%#$%^
From:[info]observer
Date:March 18th, 2009 - 09:56 pm
(Link)
kontrolē, kontrolē arī procesa gaitā - tik tie ir savējie. Par kontroli arī doļā ņem:)
From:[info]di_wine
Date:March 18th, 2009 - 10:03 pm
(Link)
Nē nu tas jau zināms, es par normālu kontroli runāju.... kad ir tik lielas summas jābūt arī lielai kontrolei :)
da i vispār es neticu īsti arī tai sudrabai, ja viņa tiešām būtu baigā skabarga, sen jau būtu novākta...
From:[info]observer
Date:March 18th, 2009 - 10:44 pm
(Link)
par to novākšanu šaubos gan. varbūt izklausās neticami, bet tie kas zog šajā līmenī, līdz šim bijuši pietiekoši smalki, lai gluži pie stroķiem klāt neķertos. diez vai tā uzreiz samaitāsies. Lemberga prokurori, piemēram, joprojām sveiki un veseli:)