Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver - Post a comment


[info]observer
Mar. 18th, 2009 08:53 pm

Ingūna Sudraba ir nācijas mierinātāja, kā minimums. Tagad iedzīvotāju viedoklis par dienvidu tiltu ir skaidri validēts, visi var mierīgi teikt - estakteicu.

Nu, 27 citroni varētu būt tā summa, ko bāliņi savā starpā sadalījuši, tur pat dienišķā 10. tiesa īsti nesanāk, nekas īpašs. Rīgas dome sola kaut ko pārsūdzēt - lai jau mēģina, neko viņi tiesā nepanāks.

Savukārt, vai Ingūna no mierinātājas varētu kļūt arī par nācijas glābēju, redzēsim kā prokuratūrai veiksies. Visticamāk, kriminālprocesu uzsāks. Šeit vienīgais pants, kuru var bez īpašas piepūles mēģināt piešūt ir tas pats vecais labais - par valsts amatpresonas bezdarbību.

Otra daļa būtu pierādīt šo to nopietnāku - dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, krāpšanu, kukuļošanu, naudas atmazgāšanu, te nu vajadzēs rakt un rakt. Piemēram, nočekot visus Dienvidu tilta subčikus un viņu subčikus u.t.t., vai kaut kur nav fiktīva darījuma pazīmes, ofšori vai vēl kas. To, vai kādam nav nests koferīšos, ķert ir par vēlu. A bez šīs daļas prokuratūra varētu arī nestumt procesu, jo pierādīt tiesā bezdarbību un ar to saistībā radušos zaudējumus ir visai nepateicīgs darbs. Ar krāpšanu bišķi vienkāršāk, ja noķers, ka kāds domes ierēdnis kādā iekšējā dokumentā kaut ko klaji sablefojis.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.