Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver - Sezona atklāta

Jun. 3rd, 2010 10:31 pm Sezona atklāta 7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]starro
Date:June 3rd, 2010 - 11:23 pm
(Link)
ceļš uz KP iedalās:
a) rupjajā. skrienam ātri, karti lasām lielos vilcienos piefiksējot staporientierus, virzienu kontrolējam aptuveni, lieki neapstājamies, orientējamies uz zīmīgu orientieri KP tuvumā. ceram, ka piesiesimies pie tā.
b) precīzajā. no zīmīgā orientiera ņemam precīzu virzienu, lasām katru sīkumu kartē, pārvietojamies tikai tik ātri, cik spējam salasīt karti. ejot uz KP noskaidrojam uz kuru pusi iziesim no tā. cenšamies ņemt no tās puses, kur paredzams, ka citi skries laukā - ir varbūtība, ka citi izcels.

paškontrole un disciplīna ir atslēgas vārdi. kājas nedrīkst skriet ātrāk kā galva spēj domāt. tad arī KP nebūs jāmeklē. tie paši salasīsies kā pērlītes uz diedziņa.

Un galvenais. Ja KP nav ar pirmo piegājienu tur, kur domāji, ka tam jābūt, tad 90%, ka tur viņa nav. Viņš ir citur. Meklē kartē paralēlu situāciju. Ja viss līdzīgs, tad ātri skrien atpakaļ uz turieni, kur pēdējoreiz biji pilnīgi drošs un viennozīmīgs. Pat ja krietns gabals. Tā zaudēsi 5-10 min, bet ne 20-30. Jo tik un tā būs jāiet atpakaļ. Labāk uzreiz, lai arī liels kārdinājums vēl paķemmēt.
From:[info]observer
Date:June 3rd, 2010 - 11:40 pm
(Link)
O!
Lasīt karti mācāmies ātri. Grūtības lasīt vidi. Tas jau tikai pirmās 5 sezonas, cerams
From:[info]starro
Date:June 3rd, 2010 - 11:56 pm
(Link)
es te par saviem algoritmiem. un ar katru nākamo sezonu karte lasās grūtāk (kūtrāk), toties apvidus kļūst aizvien nejēdzīgāks.