oblica - ko nu darīt! ko nu darīt!?! [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ko nu darīt! ko nu darīt!?! [12. Dec 2011|12:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tā kā pēc pāris nedēļām uz kādu laiku šo svabado dzīvi metīšu pie malas, tad šķiet, ka visu brīvo laiku vajadzētu veltīt gulēšanai, bet cik tad nu avansā piegulēsi...

Vakar, pa tirgu vazādamies un pēcāk pautus ēzdami (es nesaprotu, pa Ls 1/kg - delikatese gandrīz par velti. Nez, cik tad smadzenes maksā - tikpat necik?), gandrīz visu to padarīšanu ar bankām nokavējām. Nu, ap pusastoņiem viss tas masu ārprāts saszniedza arī mūsmāju. Es gan nenoturējos un pusi uz SEB pārskaitīju, lai labāk gulētu. Kad operācija bija izveikta, ienāca ziņas, ka SEBam arī gals klāt. Nu, neko - nācās iedzert, jo tad miegs točna labs.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:12. Decembris 2011 - 12:10
(Link)
kas bez biksēm, tas bez bēdām.
danke par gurķiem - dievīgi!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:14
(Link)
Tā jau gan. Nekā daudz jau nebija, bet, ja to pašu atņemtu, rēķini šomēnes paliktu nemaksāti.

Ņem par labu. :)
From:[info]dzeina
Date:12. Decembris 2011 - 12:21
(Link)
pastāsti, kā tu tos pautus gatavo
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:24
(Link)
aj, es tāpat, kā meža lopu tās pašas daļas - sagriežu, apcepu un saldā krējuma-sīpolu mērcē dažas minūtes (tiešām dažas tikai, jo viņi ir ļoooooti mīksti) pasautēju. Nekā ekskluzīva. Gaļa (ja tā to var saukt) ir mīkstāka par kotleti, to ādu, kas apkārt švakzobji var nogriezt.
Es atceros, ka vienreiz ēdu buļļu pautus "Čau, Rasma" - līdzīgi bija pagatavoti.
From:[info]dzeina
Date:12. Decembris 2011 - 12:25
(Link)
paldies, būs jāizmēģina.
Btw, tev tuvākajā laikā neviens pēc meža lopiem nedosies? Es ļoti labprāt iemainītu kādu garšīgu dzērienu pret mazu gaļas klucīti :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:12. Decembris 2011 - 12:33
(Link)
Te drusku citādāks variants (ar ilgāku sutināšanu), varbūt noder http://www.fotoreceptes.lv/pauti.html
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:47
(Link)
Paldies! Būs jāpamēģina. Es bišku vienkāršāk to visu daru.
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:12. Decembris 2011 - 13:04
(Link)
Savulaik šo recepti realizēju. Matīsa tirgū pautus var pa santīmiem nopirkt. Bija tīri garšīgi, bet visu tā pat neapēdām, tomēr tas pautu smārds nedaudz tracināja.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:43
(Link)
Nu, tas tā neprognozējami. :) Es pieņemšu zināšanai un, kad kkas ienāksies, noteikti par Tevi atcerēšos.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:12. Decembris 2011 - 12:22
(Link)
tā kā pati pirmā ziņa, ko saņēmu, bija, ka nobirušas uzreiz 3 bankas (SWEd, SEB, Nord), tad uzreiz bija skaidrs, ka šī nu gan ir MegaPīle.
[User Picture]
From:[info]muzungu
Date:12. Decembris 2011 - 12:32
(Link)
Pauti?????!!!!!!! FUUUUUUUJJJJJJJJ!!!!! Nu kā var kaut ko tādu mutē ņemt! Kas to zin, kur šie pabijuši :D
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:48
(Link)
:))
[User Picture]
From:[info]ld
Date:12. Decembris 2011 - 14:31

(Link)
kas tad svabadai dziivei vainas, ka jaamet pie malas?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 14:40
(Link)
Ai, man te šādi tādi visādi apsvērumi un piespiedu apstākļi.