oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

12. Dec 2011|12:24

oblica
aj, es tāpat, kā meža lopu tās pašas daļas - sagriežu, apcepu un saldā krējuma-sīpolu mērcē dažas minūtes (tiešām dažas tikai, jo viņi ir ļoooooti mīksti) pasautēju. Nekā ekskluzīva. Gaļa (ja tā to var saukt) ir mīkstāka par kotleti, to ādu, kas apkārt švakzobji var nogriezt.
Es atceros, ka vienreiz ēdu buļļu pautus "Čau, Rasma" - līdzīgi bija pagatavoti.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.