oblica - ko nu darīt! ko nu darīt!?! [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ko nu darīt! ko nu darīt!?! [12. Dec 2011|12:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]dzeina
Date:12. Decembris 2011 - 12:21
(Link)
pastāsti, kā tu tos pautus gatavo
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:24
(Link)
aj, es tāpat, kā meža lopu tās pašas daļas - sagriežu, apcepu un saldā krējuma-sīpolu mērcē dažas minūtes (tiešām dažas tikai, jo viņi ir ļoooooti mīksti) pasautēju. Nekā ekskluzīva. Gaļa (ja tā to var saukt) ir mīkstāka par kotleti, to ādu, kas apkārt švakzobji var nogriezt.
Es atceros, ka vienreiz ēdu buļļu pautus "Čau, Rasma" - līdzīgi bija pagatavoti.
From:[info]dzeina
Date:12. Decembris 2011 - 12:25
(Link)
paldies, būs jāizmēģina.
Btw, tev tuvākajā laikā neviens pēc meža lopiem nedosies? Es ļoti labprāt iemainītu kādu garšīgu dzērienu pret mazu gaļas klucīti :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:12. Decembris 2011 - 12:33
(Link)
Te drusku citādāks variants (ar ilgāku sutināšanu), varbūt noder http://www.fotoreceptes.lv/pauti.html
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:47
(Link)
Paldies! Būs jāpamēģina. Es bišku vienkāršāk to visu daru.
[User Picture]
From:[info]zupcis
Date:12. Decembris 2011 - 13:04
(Link)
Savulaik šo recepti realizēju. Matīsa tirgū pautus var pa santīmiem nopirkt. Bija tīri garšīgi, bet visu tā pat neapēdām, tomēr tas pautu smārds nedaudz tracināja.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:12. Decembris 2011 - 12:43
(Link)
Nu, tas tā neprognozējami. :) Es pieņemšu zināšanai un, kad kkas ienāksies, noteikti par Tevi atcerēšos.