ny ([info]ny) rakstīja,
skaidra lieta!
Ja nebuutu gaajis makteni, tad nemaz nerakstiitu! :)
Bet slimiibas pilnajai ciivai rudzu muuzhu un mans kjermenis pieprasa tagad rokas aizvaakt no klaviatuuras un nolikt gar saaniem, jo shkjiet, ka beidzot peec 3 dienaam, kuru laikaa stipri lietots whatever, beidzot ir jaadodas vannaa un peecaak pasnaust!
Aaaa... Nupat atcereejos dazhus teikumus par KV kaa lielum-lielo dabas draugu!
Vinjsh seezh savaa Stokholmas silikona ielejaa un sapnjo par zveeriem...
Piemeeram, vinjam maajaas ir lapinja uz kuras uzrakstiits, ko labaak nedot eest sunim (kaa noprotu, KV iedomu sunim)... :)
Tad likely lads balles nosleegumaa metro tiek staastiits par to, ka krokodiili eedot mazus begemotinjus, savukaart par pasaules stipraako dziivnieku tiek iekroneets laacis, jo vinjsh esot briesmiigi nikns (speeleejam speeli - kursh uzvarees, nevienu stipraaku dziivnieku nevaru iedomaaties!) Tachu jau peec 24-stundaam stipraaks par laaci izraadaas degunradzis, kas piebeigtu pat laaci.
Dziivnieku teemas tiek nosleegtas iedomaajoties par korejieshiem, kas grauzh sunjus un seko brainstormings par eedieniem, kurus var uztaisiit no sunja. Finaalaa, vienojamies, ka vajadzeetu Latvijaa saakt eest bebrus, jo vinji apdraud demokraatiju... :)
So, what is wrong with us?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?