ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2007-06-20 02:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Theme Time Radio Hour with your host Bob Dylan - e32 Moon

pre-Glasto

Kaa man iet, kur man iet, kaa Tu juuties???
ai...
ieprieksheejais weekends bija visai "wild" un "disco" un taa... Un tik peekshnji pienaacis mirklis, kad jaadur uz Glasto! Un luuk, kas tur mani un paareejos 170 000 sagaida:


Taapeec varbuut kaads no Jums var ieteikt, kur Riigaa var par jeedziigu cenu var dabuut gumijas zaabakus?

Bet par emocionaalo noskanjojumu kaut kaa vispraatiigaak atkal atrakstiija pasaules apceljotaajs Jaanis. Es vinjam no Praagas pirms diviem meeneshiem rakstiiju shaadi: "Pirmo reizi shogad panjeemu nedeelju briivu no darba un izbraucu pateereet naudu un smelties iedvesmu neko nedarot. Vispirms triis dienas Londonaa kopaa ar Bobu Dilanu Vemblijaa un veel visaadiem niekiem +25os graados, tad Anglijas vidienee vienu beerniibas miilestiibu, kura gaida beernu, apciemoju, paviesojos Jorkaa un Shefildaa un pa visaadiem smukiem parkiem pastaigaaju! Nupat atbraucu pie maasas uz Praagu un shkjiet divu dienu laikaa esmu izdzeeris tik daudz alu cik vien savaa muuzhaa (maita, shiten ne jaaskrien uz WC, ne arii reibst no garshiigajiem chehu raudzeejumiem)! Shovakar veel uz Berliini, tad riit maajaas! Man laikam buus iepatikusies ideja neko nedarit un teereet naudu, taapeec visai driiz to noteikti atkaartoshu! Un Tu? Esi jau ticis liidz Madeirai??? :)"

Beidzot sanjeemu atbildi:

"Hola!

Sen Tu nebiji lasiits!:) Tas, ko Tu man saki izklausaas gana jautri. Es smiiknjaaju un hihinu.:D Ir okay taa naudas teereeshana un nekaa nedariishana, tikai peec laika atkal prasaas kaut ko dariit. Kaut gan tas atkariigs no persooniibas. Spriezhu peec sevis. ;) UK ir skaisti. Jorkaa un ieksh Shelfield gan neesmu bijis, tachu gana daudzaas citaas un, jaa, tur tieshaam ir inchiigi. Cita runa ir mentalitaate.. :)) Un veel Bobs, hiiiii.:) cool, cool. Ir riktiigi inchiigi lasiit sho visu.
Personiigi es joprojaam uzturos vietaas, kur vairaak un veel vairaak saules.;)) Taa nu ir sanaaci, ka taa vairaak esmu pavadiijis spaanijaa taas dienvidos. Es kaadu laiku intensiivi apguvu spaanju meeli. Liidz pag. meen straadaaju vienaa no (pashapmierinaats rakstot sho;)) the best off kokteilbaariem Spaanijas dienvidos ieksh Porto Banus. Tad tiku izsuutiits trimdaa uz salu, kas mani paarsteidza gan pozitiivaa gan ne tik pozitiivaa noziimee. Runaaju es par Ibizu, kur shobriid arii atrodos. Shobrid veel atpuushos, tachu nu driiz visaa nakts garumaa jaadzirda britu jauneekli, kurie loti garsho pili, speedi un veel visaadi briinumi. Smaga publika.:) Tachu ir arii savi plusi. Dziivojos paarsvaraa savaa briivajaa briidii pa origina"Cafe del Mar" un blakusesosho "Savanna". Loti dveeseliskas vietas. Taas rriktiigi jaukas chilloshanai. Taadu iistu klubotaaju ar gaumi un visu tam piederosho te gan nav palicis daudz un kaa zin staastiit veteraani Ibiza vairs nav taada kaada taa bija 5cus gadus atpakla ar tiem sirdi plososhajiem festiem shajaas San Antonio pludmalees. Protams arii Play d´´en Bossa ir patuksha. Kaatraa zinjaa Ibiza kaa tuurisma objekts vair nekoteejaas. Klaatbuutni izdziivoju paaris Pete Tong pasaakumos, Armin van Buurin un veel sho to.
Protams shii sala ir dikti skaista. Gan esi dzirdeejis par saulrietiem. Visskraashnjaakie tie ir slaas north pusee. Salas austrumu pusi ar savu koleegji izvandiijaa kaajaam. Es esmu taads staigaataaja tips. Man dikti ttik. Tip Johny Walker :)))
Nomochiijaa ap40-45km pa austrumu piekrasti un taam mazaajaam pludmalee, kas pie taam pieder. Tur ir loti skaisti un deel dabas vien es te veeleetos atgrieztie.
Portugaalis, kuram mikseeju auklee seshus kokteilbaarus piekrastee, vienu te Ibizaa, divus Spaanijas dienvidos, vienu G.Cnars un vienu ieksh Tenerif. Shii iemesla peec es te arii klendereeju apkaarst un man jau liels prieks par to. Vieniigi kaads meiteens, kas man nav vienaldziigs grasiijaas mani apciremot, tachu mani izsuutiija trimdaa uz salu un te dikti daudz ko dariit un shkjiet nespeeshu veltiit tam cilveekam pietiekami daudz izmaniibas.
Okay, daudz jau Tev buushu nostaastiijis. Par Madeiru Tu gandriiz traapiiji desmitniekaa. Shkjiet tur es kaut kad piekaapshu un arii uz G.Canars, jo...
es pariit izlidoju uz Tenerife.. ;))
in geography, lifestyle & travelling we trust,
Janis."
 
and story goes on and on and on and on...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?