ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2007-04-16 21:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
derbyshire
Vaartu maajinja. To vispaar nevar taa saprast, ja neviens to nav redzeejis. Es nevaru paskaidrot kas ir vaartu maajinja, jaa, laikam jau taa!
Bet te ir miers. Pilseeta ir 10 paundu veerta taksometra brauciena attaalumaa, bet izejot no vaartu maajinjas paveras shkjietami nebeidzams pastaigu parks, kuraa ir daudzas lielas aitas un daudzas mazas aitas. Kalna galaa ir paaris simtus gadu vecs muizhas nams! Gaiss smarzho peec vasaras un lauku sajaukuma un lai arii tieshi blakaam ir shoseja, esmu paarliecinaats, ka atrodos mieriigaakajaa pasaules vietaa. Te es vareetu paturpinaat paardomas par iistu un nesavtiigu miilestiibu, tachu taa vietaa piemineeshu sajuutas, kas ir veederaa peec fish&chips eesashanas (nu, bet taa paartika ir smaga!) un brauciena ar motociklu. Es peedeejo reizi braucu ar motociklu pirms gadiem 15 un tas nav paarspiileejums. Shodien pustumsaa Matthew mani aizvizinaaja liidz muizhas namamun atpakalj. Almost as good as sex. Dailjais dzimums saka, ka better than... :)
Ieprieksheejaa taa arii pazudushajaa ierakstaa es rakstiiju, ka esmu atklaajis divas lietas. Viena bija, ka esmu daljeeji "colourblind", otru biju piemirsis... Dziivojot ar diviem kakjiem un ikdienaa satiekot apmeeram piecus cilveekus, esmu saacis baidiities no cilveekiem! Protams, diivaina sajuuta atrodoties vienaa telpaa ar daudziem kjiinieshiem un melnajiem ir viens, tachu mirklii, kad ik reizi sajuuties savaadi, atrasdamies daudzu cilveeku ielenkumaa, tu leenaam saac paniski domaat, ka ikviens no shiem cilveekiem sevii glabaa slepenu noluuku pret tevi. Tagad esmu gandriiz viens. Veel Tu. Un pats taalaakais punkts Karalistee, kuraa jelkad esmu bijis. Riitdien braukshu apskatiit Shefiildu!
Ar labu nakti!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?