ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2007-04-15 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Strokes - Reptilia

Mark Ronson
Vakar bijaam uz Chalk Club @ Scala. Pie ieejas security viirs manu jau taa pa pusei izniicinaato pasi pamaniijaas paizniicinaat veel vairaak un tikai peec mana nervozaa "take a look @ american visa", nomierinaajaas. Security check daudz nopietnaaks kaa Riigas lidostaa. Tas shkjiet izskaidrojams ar faktu, ka pasaakums ir gan baltajai, gan melnajai auditorijai un peec shootinga pirms pusgada The Game (laikam) koncertaa, visaam shitaam shtelleem tiek pieiets ljoti nopietni. Vispaar diezgan weird fiilings. Augshstaava zaalee notika DANCE TO THE RADIO leibla paartijs, kuraa speeleeja visaadi Bloc Party wannabees... No line-up veiksmiigi bija nozudushi Sky Larkin, taapeec peec pirmaa aarkaartiigi briesmiiga benda noskatiishanaas tur vairs neatgriezaamies. Pusvienos naktii uz main stage plates lika hiphopa un indie apvienotaajs Marks Ronsons. Pirms meenesha pieteicaamies loterijaa uz Arctic Monkeys biljeteem, taas, protams, nedabuujaam. Tad Arctic Monkeys pateica ko domaa par Mark Ronson un mees dabuujaam biljetes tieshi uz Mark Ronson. Jauki, vai ne... Ar cigareti zobos brunjojies, un bez standarta diviem viniliem, diviem pioneeriem veel pamatiigi ieracies leptopaa, Ronsons nospeeleeja visu savu albumu un daudzus home made remiksus. Vieniigais, ko no vinja var pamaaciities ir veids kaa ar iecilpotaam a-capellaam tiek taisiitas paarejas no diviem pilniigi dazhaada aatruma gabaliem... Njirdziigs bija salikums - young folks (kaut kaadaa disco editaa), amy winehouse - rehab, the strokes - reptilia (kopaa ar hiphopa acapellaam) un apply some pressure (no "version" lp). Kopaa diezgan viduveeji. Un neesam arii nekaadi party animaalji vairs, taapeec ejam maajaas. Bet taa kaa Carlsberg un speeks aizvien kaulos ejam ar kaajaam, bez kartes. Nee, nu pa lielam jau viss kaartiibaa, tikai liikumu varenu uztaisiijaam. Visai jauki iet trijos naktii pa Oxford Street un skatiities uz cilveekiem, kurus piebeigusi "saturday night". Tad visbeidzot pie Bekingemas pils nolemjam eksperimenteet un iet kaut kaa savaadaak nekaa vienmeer. Gan muguras saapes, gan vajadziiba fiksi nokaartot to, kas parasti peec alus dzershanas jaakaarto, beidz nost... Nu, lieliski apmaldiijaamies, protams. Kad biju gatavs jelkaadiem liidzekljiem kaut ko dariit lietas labaa, paveeros uz blakaam staavosho bazniicu, kur bija rakstiits kaut kas ljoti ziimiigs, ko vairs neatceros. "God, show us the way to the holly grail!!!" Peec trim minuuteem uzduuraamies virsuu mobilo WC rindai (uz Broadway bezmaz ielas viduu) un veel peec piecaam minuuteem saniedzot Victoria dabuujaam aarpraatiigi lielu turku kebabu par 2.80!!! Veel Kaarlis vienaa atpuutas mirklii pazinjoja "miljons dolaari par viesniicu"! Man tas shkjita tobriid ljoti weird! "Saturday night has gone too far..."



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ny
2007-04-15 15:29 (saite)
gaajaam gar Pacha klubu un no turienes skaneeja kaut kas vaajpraatiigs (vareetu buut hard-trance). Blakaam Pacha guleeja brits, kursh izskatiijaas tik briesmiigi, ka man shkjita vispaar nekas briesmiigaaks nav iedomaajams... Vinja skatienaa bija izmisums! Nightlife it is!
Aaaa... Un veel uz Scala bija atnaakushi divi 30gadiigi viiri, kuri runaaja kaut kaadaa slaaviskaa valodaa, kuri abi atgaadinaaja MTV jauno superteelu Jako! great...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?