ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2007-04-14 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Kings Of Leon - On Call

London

Kad biju mazs un manai gjimenei hroniski truuka nauda (nekad neticeeju, ka buus savaadaak), Artis Volfs pa raadio ik reizi, kad atbrauca no Londonas teica - if you tired from London You are tired from life.Tagad Artim jaastraadaa, kameer man laikam pirmo reizi dziivee 10 dienu atvaljinaajums, kura motiivs ir ATPUUTA un MONEY SPENDING.

Lidostaa secinaaju, ka aptiekaa TABEX tabletes nav dabonamas, taapeec smeekjeeshanas otro atmeshanu atliku uz labaakiem laikiem. Pameegjinaajaam no Stansted braukt uz centru ar Terravision. Ilgi jaagaida rindaa, tachu brauciens ir fiksaaks nekaa ar National Express, pie tam buss pa smukaam vietaam brauc un pat pirmo reizi muuzhaa paari Tower Bridge'am paarbraucaam. Migla, miegs, record shopping unlimited Picadilly Circus aprinjkjii, fish (cod) & chips @ soho... Pa manu muti naak aaraa duumi, bet pa veenaam tek viskijs, kura sastaavaa nedaudz ir Dr Pepper un Budweiser. Atradaam Victoria lielisku kiprieti, kursh par seshaam maarcinjaam cep pasaules labaaku shashliku! Ja labi sarunaa var dabuut arii grilletu jeeru... Fantastiski! Taa kaa biju atstaajis maajaas ASPIRIN C, shoriit par daargu naudu pirku ALKA SELTZER, tachu pa iistam mani no jauna atdziivinaaja 90 minuutes, kuras tika pavadiitas @ Rough Trade Notinghilaa... "Sir, I think this rare french stuff is the right thing for you... We've got only 1 copy yesterday, but take a listen..." un no pusbeigtaam austinjaam skan kaut kas tik MESMARIZING... Ouu... Vinila shopings ir kljuvis nekontroleejams, shodien finisheejot pie 70 vieniibaam... Nekontroleejamas ir arii pastaigas pa parkiem, jo +24 un saulains laiks apriilii ir tieshaam kaut kas!!! Shodien bijaam uz http://www.montypythonsspamalot.com/ dienas izraadi, kas jaasauc driizaak par shovu! Visiem rekomendeeju - tieshaam lieliski! Vakar vakaraa nevis ejot guleet, bet no JIM BEAM paardozeeshanas vienkaarshi zem segas atsleedzoties, celjojuma pirmaa posma biedrs Kaarlis teica, ka esmu nosleedzis dienu sakot: "Eat my pussy..." :) Sekss un jauniiba! :)) Atceros tikai, ka skatiijaamies diivainu talk show pa TV, kuraa speeleeja Kings Of Leon, kas izklausiijaas ljoti vaaji un piedziedaajumu shova vadiitaajs beigaas ar vinjiem kopaa nodziedaaja.

Vakar vakaraa guleejaam GREEN PARK zaalienaa, piipeejaam un deelj veeja, skatoties uz zaali, radaas iluuzija, ka dziive peekshnji ir paatrinaata...

Im not tired from London



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?