nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2016-04-08 13:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
krāsotājiem starp jums, drusku gari
sekojoša problēma- meitas istabai 1 siena jānokrāso krāsaina, atstājot apkārt vienu līplentas platuma joslu baltu. siena ir balta ar nedaudz reljefu tapeti.
kas tur- nxn saspļauj saujās un dara. dara tā- aplīmē to joslu, aplīmē kājlīstes un durvis. tad izveicu triku, vispirms apkrāsojot to robežu starp to, kas būs krāsains un līplentu ar balto krāsu (tad it kā baltā krāsa aizķepina negludumus un krāsa netiek zem līplentas). nokrāsoju sienu, apžāvēju, plēšu līplentu nost un- tavu brīnumu- tik un tā apakšā krāsa. kaut arī vietām robeža tiešām ir tāda, kā es gribu- asa un taisna.

ko es darīju nepareizi? ir kāds cits triks, lai tā robežlīnija būtu perfekta? un- galvenais- kā glābt? ja es tagad aplīmēšu un krāsošu otru pusi baltu, tad, domāju, balti pleķi būs uz krāsainās malas. krāsot katru pleķi atsevišķi (ta patreiz domāju, bet jamie ir daudz)

man patreiz mājās ir 3 dažādu "meistaru" (viens būvmateriālu veikala darbinieks, viena krāsotāja un mana) tādas krāsotas sienas un visas 3 nav ok, mana laikam starp tām pat vislabākā :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nxn
2016-04-08 17:40 (saite)
morāle ir vienkārša- gūglēt vajag pirms darba, nevis pēc :) principā viss pareizi, vajadzēja vēlreiz ar balto pa virsu un visu labi piespiest. ceturtā siena būs perfekta :)
vai iepirkt speciālo krepu reljefam virsmām.

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2016-04-08 19:30 (saite)
Tiek apgalvots, ka Frogtape tiekot galaa ar kraasas briivsoli.

mamma Google: PaintBlock® Technology

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2016-04-08 19:40 (saite)
nākamreiz ņemsim šo :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?