nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2004-07-22 10:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

apniik
kaut kaa peedeejaa laikaa viss
aatri

kaut kaa peec inerces sanaak dziivot, peec inerces celties, naakt uz darbu, straadaat. peec inerces vakaraa maajaas (pa celjam to pasju bulcinju, tai pasjaa veikalaa to pasju biezpienu, tirguu pie taas pasjas tantinjas zemenes)

tie pasji cilveeki visapkaart. nee nu forsji jau vinji man ir, visi, labi paarbaudiiti, izturiigi, maitas ;) paldies vinjiem par to :)

aiz inerces turpinu iepaziities kaut kur virtuaalajaa pasaulee, nu, randinjsj pirmais, otrais, kaada jeega? kino, juura, brokastis, ko taalaak? apniik, apniik aizvien aatraak un biezjaak. kad atsaucaas kaarteejais vaacietis (vinji drosji vien arii aiz inerces ;), domaaju, forsji, bet nu jau (2 nedeeljas?) akolaitagadraxta ir atkal klaat :(

apgriezt visu otraadi arii nevar, esmu palikusi sasoditii elastiiga, skaidri zinu, ka atkal pielaagosjos, un atkal viss aizies taapat :)

iesleedziet, luudzu, atpakalj to lampinju un pagriezjiet temperatuuru augstaak- man kaut kaa arii sjis nepaartraukti vienaadais laiks ir apnicis :(

pat cigaretes vairs nevaru nopirkt. skatos uz stendu- kaut kaa jau pierasts nesmeekjeet, kaada jeega pirkt?

aizvien vairaak, biezjaak un ilgaak gribas palikt pasjai savaas maajaas un vienai, nekur neiet. arii tad, kad kaads pierunaa, nu labi, piedalos, bet gribuietmaajaas aatri vien ir klaat :)

kaapeec cilveekiem ir bailes atkaapties no pieradumiem?
kaapeec 1meer taa jaapaardziivo, ja negaidiiti vai forsmazjoriigie apstaaklji kaut ko sajauc?
varbuut tomeer sapakot koferi, sasiet graamatinjas sainiitii un Pamest?
vai tiesjaam nopietni leemumi var tikt pienjemti tikai tad, ja kaads muus paarliecina par izveeles pareiziibu? tb dari taa, taapeec ka... (piemeeram, cept kuuku sjodien vai riit? ;)
kaapeec taadus leemumus ir tik gruuti pienjemt pasjam?
kursj gan veel labaak mani paziist (luudzu, nolaidiet rokas)?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?