nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2006-02-15 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kulinaaraas paardomas
peec tam, kad divaas man vairaak vai mazaak svariigaas vakarinjaas pilniigi sacjakareeju zivi(mencu!), esmu atmetusi ceriibu kljuut par juuras valdnieci. paliksju pie sauszemes lopiem.
un pie ziviim laikam tik driiz vairs nekjersjos :(
taa otraa reize zivij tika dota, jo uzskatu, ka otro iespeeju ir pelniijis jebkursj, par beigta zivs :)
nu, lasis man sanaak, bet, lai sabojaatu lasi, imho vajag speciaalu talantu.
1iigais mierinaajums- varbuut taa nebija mana, bet ne iipasji labu zivju vaina...

tagad jautaajums: cik reizes man buus nepieciesjamas, lai uzvaariitu normaalu prosas biezputru? sjodien to daru jau otrajaa piegaajienaa.
cerams vismaz, ka sjamo vaara pienaa!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anneke
2006-02-15 14:34 (saite)
Hmmm... no bērnības atceros, ka tētis prosu gatavoja cepeškrāsnī, pīļpannā. Sanāca irdena un garda.

(Atbildēt uz šo)


[info]petrovichs
2006-02-15 16:37 (saite)
Man nekad nav bijušas problēmas ar zivīm. Piemēram, RIMI pirktus zivju pirkstiņus un kotletes esu cepis veiksmīgi ;-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2006-02-15 16:44 (saite)
nu diez vai tu romantiskaas vakarinjaas gatavosi zivju pirxtinjus.
kaut gan, drosji vien, buutu bijis labaak :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2006-02-15 17:07 (saite)
Es mierīgi varētu cienāt ar zivju pirkstiņiem ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?