Dieva ausī
sūcējrobots jūsu/mūsu mājās? 
31st-Oct-2011 01:44 pm
sacepos, domājot par maniem alerģiskajiem bērniem, ka jāpērk robots-putekļusūcējs.
pie reizes būtu bērniem lielāka motivācija biežāk savākt savu istabu, citāds atnāks robots un spudūkš visu sasūks

vēl jau ir laiks pārdomām, tāpēc šādas tehnikas lietotāji var droši še iemest savas atsauksmes
Comments 
31st-Oct-2011 02:13 pm
Mums ir Roomba 520 (http://www.irobot.lv/?document_id=70), pats vienkāršākais modelis, esmu ļoti apmierināta, putekļus tiešām izrok no nezkurienes, pat ja uz aci šķiet, ka grīda pilnīgi tīra, vakar sūkta.

Kas jāņem vērā - zem mēbelēm tiek apakšā, ja tās ir vismaz 10 cm augstas, jāskatās arī cik daudz ir spraugu vai attālumu, kas šaurākas par 40 cm - tur tad netiks iekšā. Jārēķinās, ka stūrus pilnībā neiztīrīs - ir viņam birstīte stūriem un mazām spraugām, bet ne tik gara, lai 90 grādu stūrī ielīstu. Bet ja darbina regulāri, tad arī stūros putekļi krājas lēnāk.

Vēl būtu labi, ja starp istabām nav sliekšņu, jo tad var vienkārši nospiest pogu, lai sāk darbu un iztīrīs visas telpas. Ja sliekšņiem netiek pāri, tad čakars ir ar to, ka jāpārvieto uzlādes mājiņa vai arī jānovaktē kad beigs darboties, lai nestāv visu dienu bez elektrības. Par šo gan var pakonsultēties ar tirgotājiem, vai arī pasaukt pie sevis demonstrāciju - tad redzēs, kur tiek, kur ne.

Par telpu savākšanu - pavisam mazus priekšmetus varbūt arī iesūks (piem puzles gabaliņu), bet ja būs kas lielāks (piem, zeķe vai kāds vads) tad aizrīsies, izslēgsies un gaidīs, kad kāds nāks viņu pestīt no bīstamās situācijas. Tā ka ja puikas šito atklās, tad motivēšana savākt mantas dēļ iesūkšanas var arī īsti nenostrādāt :))
31st-Oct-2011 02:51 pm
paldies par pēdējo ieteikumu!!!
This page was loaded Jul 2nd 2024, 12:23 am GMT.